Jump to content

Opel Insignia Sports Tourer 2017 İnceleme


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Opel’in amiral gemisi olarak bilineni Insignia yine her yıl farklı modelleri ile karşınıza çıkıyor. Otomobil fuarlarında en ince ayrıntısına kadar tanıtılırken, elbette ki donanım özellikleri, teknik özellikleri, iç ve dış tasarımları hakkında detayları gözlemlemek mümkün olmaktadır. Yine Cenevre Otomatik Fuarı için tanıtıma dahil edilen 2017 Opel Insignia Sports Tourer modeli, kullanıcılarına en yeni özellikleri ile eşlik ediyor.

Yeni nesil station wagon

2017 yılında tanıtılan bu modelde aslında bir önceki Sedan model ile benzerlikler bulmak mümkündür.

Grand Sport modelinde de karşınıza çıkan ters L far tasarımı, gündüz farı olarak bilinirken, 400 metre kadar aydınlatma özelliği ile IntelliLux LED farları eklenmiştir. Ön tasarımda LED sistem farların bulunması, yolun daha iyi aydınlatılmasında destek olmaktadır. Yine ön kaputta tam ortadan ikiye bölünen tasarım çizgisi de dikkatleri üzerine topluyor.

William F. Bertgagni; sınıfının en iyi aracı

                Opel araçlarının geliştirme sorumlusu olan William F. Bertgagni, bu modelin sınıfının en iyi aracı olacağı yönünde bilgilendirmeler yapmıştı.

Yeni nesil olarak dizayn edilen bu model de, dört tekerlek çekiş sisteminin yanı sıra elbette ki tork gücü de çok önemli bir yere sahip. Çekiş sisteminin ve tekerlere iletilen gücün bağımsız olarak ayarlanması ile zeminden kaynaklanan sorunlardan da en az etkileşime girilmesi adına çalışmalar yapılmıştır. Zeminden kaynaklı sorunlar minimalize edilirken, güçlerin bağımsız olması sürüş kolaylığını da beraberinde getiriyor.

İkinci kuşak Opel Insignia

                İkinci jenerasyon olarak tüketicilerine sunulan Insignia Sports Torurer, donanım açısından da en yeni özelliklere sahip. Bir ilk olarak ortaya çıkan özellik ne diye merak edenler için; hasarı azaltan bir özellik olarak tanımlanması mümkündür. Yani bir kaza esnasında, araç ile yaya arasında ki mesafenin esneklik payı kazandırılarak çarpışmaların etkisi azaltılacaktır. Böylelikle hasarlar her zaman daha az olurken, güvenli bir gelişim olarak yer verilmesi mümkündür.

Isıtma ve masaj özellikli koltuklar, acil fren sistemi, geliştirilmiş olan şerit takip, otomatik ve temassız şekilde çalışan bagaj, ısıtma özellikli ön cam ve Wi- fi gibi pek çok farklı özellikte eklenenler arasında.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.