Jump to content

Opel Insignia Grand Sport 2017 İnceleme


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Araç konusunda bilgiye sahip olanlar ve daha öncesinden Opel araçlarına göz atmış olanlar daha iyi bilecektir ki, Opel’in amiral gemisi olarak anılan modeli Insignia olarak bilinmektedir. Insignia modeli pek çok kişi tarafından gerek dış gerek iç tasarım olarak oldukça beğeni kazanırken, elbette ki kullanım kolaylığı ve konforu açısından da rağbet gören modelleri arasında.

Opel bu yıl da yine 2017 Opel Insignia Grand Sport modelinin yeni tasarımları ile tüketicilerine destek olurken, bazı değişimler ve özelliklere şu şekilde yer vermiştir.

Önceki modeline göre 92 mm daha uzun olarak dizayn edilen bu araç, daha geniş bir iç mekân özelliği ile kullanıcılarına rahat bir biniş imkânı sunmaktadır. Bunun yanı sıra daha baskın coupe tavan çizgisi de bu araç için kullanılan özellikler arasında. Monza konseptinden esinlenerek geliştirilirken, ön ve arka bölüm için bazı özellikler şöyledir.

Ön bölümde yer alan IntelliLux Led Matrix far sistemi, 2017 Opel Insignia aracının özellikleri arasında.
Yine arka kısımda ise LED Stop lamba sistemleri mevcuttur.

İç bölüm hakkında

Multimedya ekranı

Bu aracın dikkatlere üzerine toplayan bir özelliği olarak tanımlanabilir. İç bölüme göz attığınızda bu ekranın sizlere pek çok kolaylık sunacağını görmeniz mümkün olacaktır. IntelliLink sistemi kullanılarak donatılmakta olan bu ekran sayesinde daha eğlenceli keyifli yolculuklar geçirebilmek mümkün olacaktır.

Yine elbette ki orta kısımda yer alan klima düğmeleri de araç içerisinde bulunan diğer kişiler için de kolaylık sağlayacak. Sürücü asistanı düğmeleri ile daha iyi bir yerde konumlandırılmış olurken alt bölümde yer alıyor.

Kapasite

Bir araçta en çok dikkat edilen konu vardır ki hacmi. Bu durumda koltukların dik konumlandırılmış halde ki bagaj hacmi 490 lt olurken, yine koltukların yatırılması halinde 1450 lt hacim imkânı sunuyor. Bagaj kapasitesi bakımından uzun yolculuklarınızda daha rahat taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Şerit takip asistanı

Opel’ in 2017 yılında sizlere sunduğu bu model kapsamında, elbette ki şerit takip asistanları da geliştirilmiş. Bunun yanı sıra head- up display sistemi ve ısıtmalı koltuk özellikleri de tüketicilerin ilgileri üzerine toplayan özellikler arasında.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.