Jump to content

Modifiye türleri ve özellikleri nelerdir?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Bir aracı modifiye yapmaya karar verdiğinizde sabırlı ve aceleci olmamanız gerekir. Çünkü aracın modifiyesi ki tüm değişimlerde küçük hatalar ya da kazalar dönüşü olmayan sorunlara neden olabilir. Bu nedenle modifiyenin itina ile ve sabırlı şekilde acele edilmeden yapılması son derece önemlidir. Türkiye’de modifiye denildiğinde iki çeşit modifiyenin tercih edildiğini görmekteyiz.

  • Aracın dış görünüşünde yapılan değişiklikler,
  • Aracın motorunda yapılan değişiklikler

En yaygın ve tercih edilen modifiye ise tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde dış değişiklik tercih edilmektedir. Çünkü az maliyetle çok fazla değişiklik yapma imkanı sunan bu değişim sayesinde aracın görünümünü değiştirerek zevke uygun olarak dizayn etmek mümkün hale geliyor.  Motor üzerinde yapılan değişiklikler hız, güç üzerine tercih edilen modifiye şeklidir. Araba tutkunlarının modifiye de aracın performansını artırarak araçta ciddi anlamda değişiklikler ortaya koymaktadır.

Aracın Görünümünü Etkileyen Modifiye Nedir Ve Nasıl Yapılır?

  • Dış Modifiye: Araca farklı ve estetik bir görünüm sunan dış modifiye aracın performansına da az da olsa etkileyebilmektedir. Görünümde ki bu değişim ile araç sürücüleri hayallerinde ki görünüme sahip araca sahip olabilmektedir.
  • İç Modifiye: Araca güç artışı sağlayan ve ülkemizde de artık tercih edilmeye başlayan modifiye olarak tanımlanır.

Günümüzde birçok araç sürücüsü modifiye yapmak istediğinde bu konuda profesyonel kişilerden destek almaktadır. Siz de modifiye yapmak istediğinizde zevkinize uygun modifiye hizmetinden yararlanarak aracın görünümünü, performansını etkileyecek değişimleri yaptırabilirsiniz. Görünüm ve aracın performansını etkileyecek modifiye günümüzde birçok araç sürücüsü tarafından tercih ediliyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.