Jump to content

Aracınızın iç modifiyesinde yapabilecekleriniz nelerdir?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Aracınızın iç kısmında değişiklik yaparak görsel bir şıklık elde edebilirsiniz. Bu sayede araç içerisinde daha rahat ve konforlu bir seyahat imkanı elde edebilirsiniz. Modifiye yapmaya başlamadan önce aracınızın iç kısmı için yapacaklarınızı not etmeniz gerekir. Koltuklardan başlayarak modifiye işlemine adım atabilirsiniz. Öncelikle koltuklarınız rahat değil ise aracınız için özel olarak seçeceğiniz koltuk modellerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca kılıf alarak koltuklarınızın renklerini değiştirebilir ve kaliteli bir görsel elde edebilirsiniz.

Kol Dayama Ünitesi

Seyir halinde iken dolunuzu dayayabileceğiniz bir yer yok ise sonradan yaptırabilirsiniz. Kol dayama seçeceğiniz zaman iç kısmının geniş olmasına dikkat edin. Bu sayede kullanışlı olması ile avantaj elde edebilirsiniz. Özel kol dayama üniteleri sektör içerisinde bulunuyor. Tercihinize bağlı olarak seçim yapabilirsiniz.

Navigasyon Sistemi

Araç içerisinde multimedya ekranın olması seyir halinde işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Navigasyon sistemi ile yolları zorlanmadan bulabileceksiniz. Bu sistem bazı araçlarda yer almakta olup bazılarında ise sonradan taktırılabilmektedir. Ayrıca televizyon ve internet bağlantıları da bulunuyor. Bu sayede konforlu bir sürüş yaparak bu içeriklerden yararlanabilirsiniz.

Gösterge Çerçeveleri

Araç içerisinde farklılık isteyenler için gösterge çerçeveleri de satışa sunuluyor. Bunlardan alarak aracınızın iç kısmındaki göstergelere uygulayabilirsiniz. Bu sayede kaliteli bir görsel elde edebilirsiniz.

Işıklı Kapı Basamakları

Özellikle geceleri aydınlatma açısından şık olan bu ürün ile aracınıza kaliteli bir görsel sunum kazandırabilirsiniz. Kapıyı açtığınızda otomatik yanan bu bölüm oldukça şık bir seçim olacaktır.

Paspaslar

Özel tasarımlı paspasları da tercih edebilirsiniz. Bu paspaslar kiri üstte tutar ve aracın kirlenme oranının da azalmasına yardımcı olur. Bundan dolayı tercih ederek kullanım sağlayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.