Jump to content

Araç modifiyesinde performans ürünleri nelerdir?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Aracınızı modifiye yapmak istediğinizde performans ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede hızlanma verilerinizde de artış yaşanır. Ayrıca konforlu bir kullanım sağlanmak isteniyor ise modifiye seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Aracınıza start stop özelliği dahi ekleyebilirsiniz. Bunun için ilgili parçaları temin etmeniz yeterli olacaktır. Performans ürünleri ile aracınıza farklı bir görsel ve tarz oluşturabilirsiniz. Bunun için seçmeniz gereken parçalar aşağıdaki gibidir.

Spor Helezonlar

Aracınıza uygun olarak alınacak olan spor helezonlar ile kaliteli bir kulanım sağlayabilirsiniz. Seçilen helezonun araç modeline uygun olması gerekir. Fosfatlı özel kaplama olan bu ürün modifiye işleminde en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Gaz Tepkime Cihazları

Bu cihaz aracınızın hızlanmasına yardımcı olacak ana ürünlerin başında gelir. Aracınız 100 kilometreye 12 saniyede ulaşıyor ise bu cihaz yardımı ile bu 7 saniyeye kadar düşebilmektedir. Araçta gaz pedali sensörü ile beyin ve boğaz kelebeği arasındaki sinyalin hızlanmasına yardımcı olan bu ürün ile kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Fren Sistemleri

Fren sistemleri de günümüzde modifiye edilebiliyor. Soğutma kanallarının farklı yapıda olması kaliteli bir kavrama sağlayarak ani fren yapma potansiyelinin artmasına yardımcı olur.

Karter Koruma

Aracın altından gelebilecek olan darbelere karşı olan karter koruma ile profesyonel bir kullanım sağlayabilirsiniz. Motorun hava akımına mani olmaması da ayrı bir avantaj taşıyor. Ayrıca darbelere karşı koruma özelliği ile yüksek bakım masraflarından da sizi korur.

Kule Gergileri

Aracınızın viraj performansını iyileştirmeye yardımcı olan bu ürün sayesinde sorunsuz bir kullanım sağlayabilirsiniz. Kule gergilerini aracınızın modeline uygun olarak seçip kullanım sağlayabilirsiniz. Bu ürün dengeli yol tutuş özelliği ile de size yardımcı oluyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.