Jump to content

Araba modifiye ederken sınırlar nedir?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Günümüzde otomobiller için tercih edilen yöntemlerin arasında modifiye de yer alıyor. Aracın dış görselini istediğiniz tarza değiştirebilir ve şık bir araç haline getirebilirsiniz. Bunun için gerekli parçaları temin etmeniz gerekiyor. Yada uzman desteği alarak aracınızı istediğiniz şekle girmesini sağlayabilirsiniz. Modifiye yapımında iki unsur bulunuyor. Otomobil gücünü arttırmaya yönelik olan tasarımlar diğeri ise aracın tarz ve imajına yönelik tasarımlardır. Motor gücünü arttırdığınızda aracınız daha hızlı olacaktır.

Motor Gücünü Arttırma

Motor gücünü arttırmak için özel yazılımlar kullanılır. Bu yazılımlar ile motorunuzun güç seviyesinde artış olacaktır. Ayrıca nikro oksit sistem de tercih edilerek kullanılabilir. Nikro oksit motorunuza yerleştirilir ve bir düğme ile motorun içerisinde oluşması sağlanır. Bu sayede hızlanma da profesyonel bir şekilde artacaktır. Bunun için profesyonel destek almanız yararınıza olacaktır. Diğer bir seçenek ise soğuk hava supapları olarak karşınıza çıkar. Motor gücünün artmasında sıklıkla tercih edilir ve kullanılır.

Chip Tuning Yapmak

Elektronik beyne sahip motorlar için geliştirilmiş özel yazılımlar mevcuttur. Bu yazılımlar yüklendiğinde aracınızın motor gücünde artış olacaktır. Bu da yolda size daha kaliteli bir sürüş keyfi yaşatacaktır. Benzinli ve dizel araçlarda %10 ile %15 performans arttırabilirsiniz.

Modifiye seçenekleri arasında jantları hafifletmek de yer alıyor. Bu sayede daha seri bir hareket ivmesi yakalayabilirsiniz. Jantlardan elde edilecek 1 kilo hafifleme sizde %10 performans sağlayacaktır. Bunun için özel jantlar seçebilirsiniz. Lastik seçiminde ise performans lastikleri seçimi yapabilirsiniz. Bu sayede aracınız daha aktif olarak hızlanacak ve sizi de yormayacaktır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.