Jump to content

Motor Modifiyesi Nasıl Yapılır?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Günümüzde her araç modifiye yapılabilmektedir. Modifiye sayesinde aracın gerek dış görünümünü gerekse motor gücünü arttırabilirsiniz. Bu konuda hizmet veren noktalardan destek alabilirsiniz. Aracınızın motor gücünü arttırmak istediğinizde bu konuda özel yazımlar kullanabilirsiniz. Motorun gücünü arttırmak için özel olarak yapılan yazılım sayesinde motorun güç kapasitesi artacak ve hızlanma oranı da yükselecektir. Modifiye yapmanın herhangi bir zararı bulunmuyor. Bu sayede kaliteli bir kullanım elde edebilirsiniz.

Modifiye İle Motor Gücü Ne Kadar Arttırılır

Aracınıza profesyonel bir modifiye yaptırdıktan sonra aracınızda %20 oranında bir motor gücü artışı olacaktır. Ayrıca Nos teknolojisi ile motor gücünü daha da arttırabilirsiniz. Modifiyeler yapılış şekillerine ve özelliklerine göre motorun gücünü etkiler. Bunun amacı da en iyi gücü elde etmek içindir. Hava emiş sistemi ve hava emiş fonksiyonları içerisinde yanma oranının artması sağlanır. Bu da motor gücünün yükselmesine yardımcı olacaktır. Spor hava filtresi uygulaması motor sesinin azalmasına yardımcı olduğu gibi motor gücünün de artmasına yardımcı olan etkenlerin başında gelir.

Modifiyeler Yakıt Tüketimini Nasıl Etkiler

Motor gücünde yapılan modifiye sayesinde motorun gücü arttırılır. Modifiye edilen araçlarda yazılımla yapılan iyileştirme motorun kısa süre de enerji üretmesini sağlar. Buda performansın tam olmasına neden olur. Yakıt tüketimi açısından ele alındığında kısa süre de enerji tüketimi fazla olacağından yakıt harcaması da yükselecektir. Bunun için modifiye yaptırmadan önce aracınızın yakıt harcamasının artacağını unutmamalısınız. Kısa sürede tam bir performans elde edilmek için yapılan bu çalışma sonucu yakıt harcamanız da artış gösterir. Aracın sürüş özelliklerinde herhangi bir değişiklik olmaz. Sadece modifiye yapımından sonra fren sisteminin de güçlendirilmesi gerekir.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.