Jump to content

Jaguar XF 2008


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Jaguar firmasının en genç üyesi olacak olan bu araç çarpıcı tasarımı ile Jaguar' ın klasik göz alıcılık özelliğini başarıyla sürdürüyor.

Kendine has özellikleri ile Jaguar firmasına yeni meziyetler kazandıran Jaguar XF, görsel başarısı dışında, 5 kişiye rahat ve keyifli bir ortam yaratan ve benzersiz Jaguar imajını sürdüren iç mekana sahip. Yeni Jaguar XF' in iç tasarımı, ince ve özenli işçiliği, lüks malzemeleri, kullanışlılığı maksimum kılan aparatları ve iç aydınlatması ile sınıfındaki en yüksek zarafet seviyesinde.

Kontak çevrildikten sonra dönerek açık konuma gelen havalandırma petekleri, Torpido gözü ve tavan konsolu aydınlatmaları için sensör özelliği sağlayan yeni Teknoloji JaguarSense, Bower & Wilkins tarafından özel olarak tasarlanan Ses sistemi, Dijital ses yayını, Bluetooth, dokunmatik ekrandan tüm özellikleri kumanda edilebilen İpod ve MP3 Çalar bağlantıları Jaguar XF' in kendinizi kral gibi hissettirecek özelliklerinden bazıları.

Yeni Jaguar XF, tmü Jaguar' ın Sıralı Vites Değişimli 6 vitesli otomatik şansıman ve manule vites değişimine olanak verme amacıyla direksiyona monte edilmiş pedallara sahip 4 farklı motor seçeneğiyle Türkiye'ye gelecek.

1- 2.7 litre V6 Çift Turbo Dizel : 0 - 60 mil/s yalnızca7,7 sn. ( 0 - 100 km/s 8,2 saniye ) ve 143 mil /s maksimum hız. ( 238 km/s maksimum hız)

2- 3.0 litre V6 Benzinli : 0 - 60 mil/s 7,9 saniye ( 0 - 100 km/s 8,3 saniye ) ve 148 mil/s maksimum hız. ( 245 km/s maksimum hız)

3- 4.2 litre V8 Benzinli : 0 - 60 mil/s 6,2 saniye ( 0 - 100 km/s 6,5 saniye ) ve elektronik olarak sınırlandırılmış 155 mil/s maksimum hız ( 257 km/s maksimum hız)

4- 4.2 litre V8 s/c Benzinli : 0 - 60 mil/s 5,1 saniye ( 0 - 100 km/s 5,4 saniye ) ve elektronik olarak sınırlandırılmış 155 mil/s maksimum hız ( 257 km/s maksimum hız )

Yeni Jaguar XF' de bulunan bazı sürüş yardımcı özellikleri ise şu şekilde sıralayabiliriz : Eketronik Fren Yardımı, elektronik fren güç dağılımı, Anti blokaj Fren sistemi, Motor Çekme Torku Kontrolü. Jaguar'da ilk kez kullanılacak olan gerekli durumlarda aracın hızını düşürerek tekerleklerin daha iyi tutmasını sağlayan Dışa Savrulma Kontrol sistemi bulunuyor.

Yeni Jaguar XF Yaya Temas Algılama Sistemi' ne sahip. Yayaya çarpma durumunda göz açıp kapatıncaya kadar kaput ve motor arasında yastık etkisi yaratılıyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.