Jump to content

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Her zaman yaşamı kolaylaştıran bir otomobile herkesin ihtiyacı vardır.

Hafta sonu gezmeleri kamp keyfi sıkılmış alışılagelmiş sıkıcı hayattan uzaklaşma serüveni veya bir aile kaçamağı gibi dertlerimize yardımcı olacak keyifli bir yolculuk geçirebilecek tek otomobil Honda Jazz. Çünkü her şey onda, her zaman yaşamı kolaylaştırmış olan Honda Jazz 4 silindir Dohc i- vtech benzinli motor ve 1318 hacim, 102ps (75kw)6000 rmp ile ve 354-1314 bagaj hacmi ile değerli müşterilerinin hizmetinde. Ayrıca büyük ve hafif olan gövdesi çekici bir görümle kalmayıp bünyesinde barındıran sofistik bir duruş sergiliyor.

Honda Jazz İnceleme.jpg

İç mekân genişliğini daha da artırarak pratiklik ve etkileyici bir görünme sahip olan Honda Jazz gövdesi üzerindeki her ayrıntı ile aerodinamik performansını artırmak üzere şekillenmiş ve yüksek omuz çizgisinden derin oluklu yan panellere geniş hava girişli tampon konularak keskin hatlara sahip yeni ve ön ve arka aydınlatma grupları görüş kolaylığı sağlayan geniş ön camı ve göz alıcı dinamik bir görünüme sahip ola jazz her ayrıntısı ile insana sürüş keyfi katıyor.

Koltuğa oturulunca tüm özgürlüğü kendinizde hissetmekle kalmayıp, tüm kumanda elemanlarına kolaylıkla erişebilirken, yalın bir tasarıma sahip olan kokpit ve okuması kolay olan detayları ile sadece sürüş keyfi kazandıran jazz kaliteli malzemelerle tasarlanan, göz dolduran ve kokpit tasarımı dışında sürüşü zevke dönüştüren yeni ve dokunmatik olan iklimlendirme kontrolü hayatı kolaylaştıran detaylar ile gelişti. Kullanıcıları tarafından çok sevilen bu otomobil sihirli koltukları ile kullanıcılarının ihtiyacı olan esnekliği ile tıpkı insanlar gibi hayata adapte olmaktadır.

Koltukları katlanmış halde iken, tavan hızına kadar olan alan 1314 lt olan Jazz şaşırtıcı derecede büyük ve tüm ihtiyaçları uyum sağlayacak 354 litrelik bagajı ile muhteşem özelliğe sahip.

Ayrıca geri bildirimi yüksek eğlenceli ve dinamik sürüş deneyimi dışında gizli bölmeleri ve fonksiyon saklama gözleri ile mükemmel bir iç mekân genişliği ile tasarlanmış bu otomobilin motor kaputunun altına 1, 3L i-VTECH motor yerleştirilerek102 Ps güç üreten motoru ve son derece iddialı CO2 salınım değeri ile dikkat çekerek çevre dostu bir görünüm sergiliyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.