Jump to content

CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Bir çoğunuzun hayallerini süsleyen Yeni Kasa Volkswagen Golf İncelememizi ve Kullanıcı yorumlarını merak mı ediyorsunuz tam adresine geldiniz. Volkswagen Golf yakıt tüketimi ve teknik özelikleri için  buyrun.

Araba tutkunları için özellikle 2015 Volkswagen Golf hayallerin aracı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bugün yeni kasa Volkswagen Golf  ile ilgili iyi bir araştırma yaparak, herkesin hayran olduğu ve tutkunu olduğu bu aracı en iyi şekilde incelemeye karar verdik.

Öncelikli şunu söyleyelim ki, C segment araçlar içerisinde oldukça etkin olmasından dolayı, bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Yeni Kasa Volkswagen Golf Motoru

Güçlü bir motora sahip olan Golf, yeni modellerinde 3 adet benzinli ve 2 adet dizel motor kullanmaktadır. Benzinli motorlar 1.2 TSI BMT 105 PS, 1.4 TSI BMT 122 PS, 1.4 TSI BMT 140 PS ve dizel motorlar ise 1.6 TDI 90 PS, 1.6 TDI 105 PS motorlara sahiptir. Yeni tasarımında MQB platformunu kullanması ile birlikte araç kilosunda 100 Kg aşağı düşürülmesi ile birlikte, daha az yakıt yakmaya başlayan araçta, ayrıca DSG şanzıman ile şehir içi kullanımlarda kıvrak hareketler yapmak mümkün olmaktadır.

2015 Volkswagen Golf Tasarımı

Yeni tasarımda gözle görülür bir değişiklik bulunmuyor. Ancak şu var ki MQB platformu ile birlikte, 56 mm daha uzun olması ve 13 mm değişimi ile birlikte, aracın yakıt tasarrufu düşürülmüş olup, bunun yanında iç tasarımda daha kaliteli malzemeler kullanılmış olarak görülmektedir.

Volkswagen Golf Kullanıcı Yorumları

Alıntı

Mert K.
Özellikle yeni bir araç alma aşamasında, eski aracımı satıp daha iyisini tercih etmemde Golf’ün büyük etkisi olmuştu. Çünkü bu araç her zaman benim tutkum olduğu için, hayallerimde ki aracı almış bulunuyorum. Motoru, yakıt kullanımı, ailem için ideal bir araç olması ve konforu ile açıkçası herkesin bir kere bile sürmesi gereken bir araç olduğunu söyleyebilirim.

Alıntı

Dicle Y.
Eşimin bana iyi bir araba almak istemesi ile birlikte, özellikle uzun süre para biriktirmemiz ve bunun için kaliteli bir aracı tercih etmek istememizden dolayı, tercihimizi Volkswagen Golf otomatik vitesten yana kullandık. Eşime ve tabi ki bana güven veren, kaliteyi her açıdan hissettiren ve kolay kullanımı sayesinde, siyah Golf’üm benim vazgeçilmez tutkum olmaktadır.

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.