Jump to content

CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Fiat’ın A segmentinde ki en iyi aracı olarak karşımıza çıkan Fiat 500X, özellikle 1.6 ve 1.4 motor seçenekleri, multiair ve multijet motor türü ile tam bir spor araç olarak, bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Aracın görünüşü farklı bir tarzı sürücülerini sunduğu için, öncelikli seçim dış görünüm olsa’da, aslında kokpiti ile de 2015 Fiat 500X çok iyi bir sürüş keyfini sürücülere vermektedir.

2015 Fiat 500X İncelemelerimiz

Bir çok opsiyonu bulunan 2015 Fiat 500X, özellikle gençler arasında çok fazla tutulmakta olup, özellikle cam tavanı ile ilgi çekici olmaktadır.

Araç tam olarak beklenenleri karşılıyor olması nedeni ile, motoru, dış tasarımı ve iç kokpiti ile oldukça etkili olmakta ve tüm ilgiyi üzerine çekebilmektedir. Bu nedenle kullanıcılarına farklı bir sürüş keyfi veren aracın, tavan yüksekliğinin ideal olması ve motorun kaput alanında diklemesine olması nedeni ile iç hacmi oldukça geniş olmaktadır.

2015 Fiat 500X Kullanıcı Yorumları

Alıntı

Zehra Ç.
Annemin bana okul bitirme hediyesi olarak satın almış olduğu 2015 Fiat 500X ile bu yaz arkadaşlarımla güzel bir tatil planı yapmış bulunuyoruz. Özellikle havalı bir araç olması ve aracı sürerken bana ve tabi ki anneme güven veriyor olmasından dolayı, artık arkadaşlarım ile birlikte, bir çok zaman Fiat 500X aracım ile geziye çıkıyoruz.

Alıntı

Murat M.
Yeni evlendiğim için eşimle birlikte, güzel ve şık bir araç alma kararı vermiştik. Özellikle bir çok araba inceledikten sonra, hem bize keyifli sürüş imkanı vereceğine inandığımız ve hemde fiyat olarak bütçemize uygun olan Fiat 500X 2015 araçta karar kılmıştık. Eşimin araba sürüş deneyimi çok fazla olmaması nedeni ile yeni aracımızda araç kullanmaya başlaması ve tabi ki araba sürmekten keyif alması mümkün olmuştu.

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.