Jump to content

Dacia Logan MCV İnceleme


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Dacia Logan MCV şu anda İngiltere’de satışa sunulan en ucuz emlak arabası olma unvanına sahip bir araçtır.

Logan gerçekten bütçeye uygun bir model. Zaten bunu yaptığınız gözlem ile anlamanız oldukça basit. Plastik göbekler ve siyah plastik kanat aynaları ile araç ucuz olduğunu size anlatıyor. Arabada kullanılan malzeme kalitesi açıkçası kötü, fakat bu fiyat aralığında daha iyisini bulmayı beklemekte pek gerçekçi bir tutum olmaz.

Muhtemelen bu girişten anladığınız üzere, Logan bütçesi az olan kişiler için tasarlanmış bir arabadır. Aracın motor aralığı da bunu yansıtmaktadır. Alıcılar benzin ve dizel motor arasında seçim yapabilirler. İkisi de maliyet açısından son derece uygundur.

Özellikler çok basit, bu nedenle giriş seviyesi olan Logan’da standart olarak takılı bir stereo yok. Sonraki düzeydeki modelleri ise Bluetooth telefon bağlantısı, merkezi kilitleme ve elektrikli ön camlar içermektedir. Yeni Ambience Prime trim seviyesi daha standart donanım ve özel boya ile birlikte siz kullanıcılara sunulmakta.

Temel modellerde bulunan motor 73 beygir gücüne sahip, 1.2 litrelik versiyon. Performans açısından başarılı olmaktan çok uzak. Araba 0′ dan 100′ e 14 saniyede çıkabiliyor. Arabanın maksimum hızı en fazla 160 kph’ye çıkmakta. 0.9 litrelik benzinli model daha pahalı ancak sizlere daha fazla performans sunuyor.

Turboşarj birimi tarafından 90 beygir gücü üretiliyor. Bu ekstradan 17 beygir gücü anlamına gelmekte. Ayrıca 0’dan 100’e çıkma performansı ise temel modele göre 3 saniye daha az.  Bu modelin maksimum hızı ise 175 kph. Ayrıca CO2 emisyonu temel modele göre daha düşük. Buda daha az vergi anlamına gelmekte.

  • En Ucuz Model: 1.2-litre Access petrol
  • Yakıt maliyeti en düşük olan: 1.5-litre Laureate diesel
  • En hızlı model: 0.9-litre Laureate petrol
  • En popüler model: 1.5-litre Ambiance diesel
  • Aracın ülkemizde ki satış fiyatı 46 bin tlden başlamakta.
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.