Jump to content

Mercedes C Serisi İnceleme


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Mercedes C serisi, gözle görülür şekilde büyümüştür. Organik biçimde olan tarzı ile önceki sürümlerden ayrılmaktadır. Çizgiler, içbükey ve dışbükey yüzeyler arasındaki zengin etkileşim, kenarlar, tüm araçta canlı ve heyecan verici görüntüler oluşturur.

Mercedes C serisi, için kullanılan kapı ve gösterge panelleri için kullanılan birinci kalite materyaller ise iç mekânın yüksek kalite deneyimine katkıda bulunur. Yeniden düzenlenen orta konsol netlik, inanılma bir kalite sunar. Değişken iç mekân ışıklandırması konsepti, özel bir aydınlanma efekti ile ferahlık hissi getirir.

Mercedes C serisi ile duyularınızı keskinleştirin, yedi vitesli otomatik şanzımanın pürüzsüz vites değişimi çok zor algılanır. Algılan güçlü motorun kendisidir. Yapılan eklemeler ile düşük motor hızında olsa bile olağanüstü bir performans sergiler. Zaten oldukça düşük olan gürültü seviyesi, daha da azaltılmıştır.

Yedi vitesli otomatik şanzıman, yüksek seviye konforu sürüş keyfi ve verimlilik ile birleştirir. Sorunsuz çalışarak, hızlı vites değiştirebilmesi de oldukça etkileyicidir. Aynı zamanda yapılan eklemeler ile yakıt tüketimini ve emisyonları düşürmeye yönelik de katkı sağlandı.

Mercedes C serisi ile konfor ve rahatlığın elde tutulduğu bir araç sunduk. Her gün, nerede olursa olsun, her yüzeyde ister daha sportif rahat bir tarz tercih edebilirsiniz, isterseniz de farklı bir tarz seçebilirsiniz. Mercedes C serisi için akıllı süspansiyon çeşitleri kişisel güvenlik ve bireysel sürüş konforu algınızı iletir.

Destek sistemleri, güvenlik çalışanlarının “sensor füzyonu” ismini verdiği sistemi kullanarak karmaşık durumları analiz eder ve iyileştirilmiş çevresel sensorlar sayesinde yol trafiğindeki tehlikeleri çok daha etkili bir şekilde tanımlar.

Neredeyse başka hiçbir alan Mercedes C mühendislerini, yeni güvenlik teknolojilerini araştırmak kadar tutarlı biçimde etkileyici sonuçlar üretmeye itmemiştir. Güvenlik konusunda ilk önemli dönüm noktası, bir uzman tarafından icat edilen yolcu güvenlik hücresinin güncellendiği 1950′ yıllarına dayanır. Bugün bu, Mercedes-Benz araçlarını kazasız sürüş pozisyonuna daha da yaklaştıran Entegre Güvenlik Konseptinin birçok birleşen arasından sadece biridir.

Kazaların çoğu aslında çarpışmadan önceki anlarda başlamaktadır. Konsantrasyon kaybıyla, zayıf görüşle veya öngörülemeyen tehlikeler ile kaza ortaya çıkmaktadır. İşte bu sebeplerden dolayı Mercedes C güvenlik sistemi, günlük kullanım sırasında güvenli sürüşü desteklemek ve anlık gelişen durumları kontrolünüz altında tutmanıza yardımcı olmak için tedbirler alır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.