Jump to content

Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Sizlere Hyundai i20 serisinden bahsedeceğim. Yenilenen makyajlı kasa ilk bakışta dikkatleri üstüne çekiyor. İlk önce yenilenen yeni LED teknolojisiyle Projeksiyon Tip Farları hem gündüz hem de gece her yeri aydınlatacak.

Geniş ön ızgarası ve sis farları herkesi kendine hayran bırakacak. Aynı şekilde 16” jantlar kalpleri tamamen heyecanlandıracak. Panoramik cam tavan ise size özgürlüğün farklı bir güzelliğini yaşatacak. LED teknolojisine sahip yan aynalar da tasarımının tamamlayıcı olacak. Arka stop grubu her zaman dikkatleri çekecek.

Gelelim teknik özelliklere. Hyundai i20 güvenlik için her zaman en üst donanıma sahiptir. ESP beklenmeyen durumlarda aracınızın savrulmasını önleyecek. Her tekerlek için fren dağılımlarını ve hızlarını ayarlayarak güvenli bir sürüş sağlayacaktır. Fren destek sistemi ve yokuş kalkış desteği gibi opsiyonlar her zaman trafikte güven içinde ilerlemenizi sağlayacak. Arka park sensörü ve viraj içini aydınlatan farlar güvenliğinizi daha da arttırmanızı ve daha keyifli bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlayacak.

Sizler için 1.2 Benzinli motorunu test ettik. 84 beygir güç üreten 5 ileri düz vitesli bu araç yakıt tüketimi ve karbon emisyon oranlarıyla hem ekonomik hem de çevreci bir motor. Günümüz koşullarında her zaman ekonomik araçlar tercih edilmektedir. Hyundai i20 kaputunun altındaki bu motor ile hem ekonomik hem de performans olarak sizleri tatmin edecek.

Bu gibi özellikleri ve göz dolduran yeni görünümüyle sizlerde bu araca sahip olmak isteyeceksiniz. Performans özelliklerine gelecek olursak; maksimum hız standart olarak 170 km/saat olarak belirlenmiş. Araç bahsettiğimiz gibi yakıt konusunda da çok cimri. Şehir içi 6.6 ve şehir dışı 4.2 litre olmak üzere ortalama 5.1 gibi rakiplerini kıskandıracak ve onlara fark atacak bir yakıt tasarrufuna sahip.

Bütün bu özelliklerden sonra bu aracı sadece test etmek değil ona gerçekten sahip olmak istiyorsunuz. Rakipleri karşısında bu kadar açık ara özelliklere sahip bu araç için çok yüksek rakamlarda ödemenize gerek yok. İşte bu kalite ve bu donanım için ödeyeceğiniz rakam gerçekten sizleri daha aracı satın alırken memnun ediyor gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.