Jump to content

Hyundai Accent Blue İnceleme


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Bir otomobil sahibine en iyisini sunmalı.. DIŞ Görünüşü ile değil, donanımı, güvenliği ve kusursuz bir otomobil olarak sahibini aşırı yakıt üretiminden kurtarmalı. Tüm özelliklere sahip olan ve sahibine kusursuz bir hizmet sunan otomobil Hyundai Accent Blue.  Pürüzsüz yüzeyi, rektörlü arka tamponu ve gövdeye doğru kıvrılan arka stop grubu lüks ve uyumlu, yenilikçi çizgileriyle tüm insanların benliğini üzerine çekmektedir.

Olağan üstü aydınlatan ön farları ile gece optimum aydınlatma sağlayan ön farları ile iki parçalı çerçevesi ile Hyundai Accent Blue  muhteşem görünüm kazanarak insanları ilgisini üzerine çekiyor. Ayrıca bu muhteşem araç arka ve yan tarafları ile uyumlu bir görünüm sağlamakta. Gövdeye doğru kıvrılan stop gurubu ile yüksek görünürlük sağlamakta ve tavan yapısı kısa burun tasarımı gövdesindeki çizgiler ile sportif şık bir görüme sahiptir.

Opsiyonel olan led entegre projeksiyon tip farlar ile Hyundai Accent Blue sofistike bir görünüme sahiptir. 2 tonlu bej 2 tonlu gri ve 1 tonlu siyah olmak üzere üç farklı iç döşeme rengi, dış kapı kolların rengi zarif ve kesintisiz görünümü ile uyumlu olarak müşterilere sunuluyor. Hyundai Accent blue 14 çelik veya 16 alaşımlı jant seçenekleri ile şık ve modern görünüm sağlayarak, ışık sensörlü, farlar, hava kararmak üzere iken kapalı park alanında olması durumunda veya tünel bibi yerlere girildiğinde otomatik olarak devreye giren standart uyumlu ışık sistemleri ile mükemmel bir yolculuk sağlamaktadır.

Kış günlerinde ya da sisli havalarda daha fazla görünürlük sağlamak için ışık ve akıcı gövde tasarımı ile bütünlük gösteren sis farları mevcuttur. Ayrıca yan aynalarda bulunan şık ve modern tasarımlı lambalar araca harikalar katarak dönüşlerde ekstra görünürlük ve güvenli bir yol geçirilmesini sağlamaktadır.

136 beygir gücüne sahip olan Hyundai Accent Blue 1,6 CRDi motor ve 4 lt ye kadar düşebilen yakıt tüketimi ve daha üst rakipleriyle boy ölçebilecek dizel motoru ile hem güç ve hem de yakıt ekonomisini bir arada isteyenler için son derece mükemmel bir araçtır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.