Jump to content

Bmw 118i İnceleme


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda, yeni bir formatın başlangıcı olarak, farklı bir çalışma sunmak istiyoruz. Farklı olan ise otomobil tanıtımlarından ziyade, sunum şeklimiz olacak. Bir blog tadında sizlerle içli dışlı olarak, karşılıklı yorumlaşma çerçevesinde inceleme yapacağız. Bugünkü yazımızın içeriği, Bmw 118İ olacak. Peki nedir Bmw 118İ aracı? Yani tam olarak nasıl bir araçtır? Bu konuyu şu şekilde düşünebiliriz. Şehrin kalabalık trafiğinde ve yoğun hallerinde size nefes aldıracak bir araç diyebiliriz.

İncelemeyi farklı başlıklar ile sizlere sunacağız ve bu sayede her başlığı ayrı ayrı ele alacağız değerli arkadaşlar. Sportif bir yapıya sahip olan Bmw 118İ, pek çok konuda ilk sıranızda olmaya aday olan bir araç.

Bmw 118i Tasarımı Nasıl?

Aslında bakarsanız, son yılların belki de en önemli tasarımlarından birisi diyebiliriz. Pek çok klasmanda hemen hemen her marka bir araç çıkarırken, hactback kasa araçların çıkışı oldukça farklı oluyor. Şehir hayatında da sık tercih edildiği için, hatcback kullanımı da oldukça artmaya başladı haliyle. Bir de aerodinamik yapısı ile dikkat çeken Bmw 118i, pek çok konuda sınıf atlamayı başarıyor.

Eski 1 serisine göre oldukça farklı detaylara sahip olan araç, saldırgan ve agresif bir görüntüye sahip diyebiliriz. Tabi bu araç piyasaya çıkalı kısa bir zaman olmadı, sürekli yeni modelleri de üretiliyor. Lakin araç almak isteyenlerin eğer aklında Bmw 118i fiyatı gibi bir araştırma var ise, en azından ışık tutmak istiyoruz.

İç Mekan ve Motor

Aracın iç mekanı, her zamanki gibi şık iken göze takılan birkaç detay var. Sportif kullanımlar ve uzun yol kullanımları gibi çeşitli modlara sahip olarak çalışma sağlayan bu araç, otomasyon konusunda başarılı diyebiliriz. Zira otomasyon anlamında yoğun bir kullanım sunuyor ve tercihleri de hiç boş çıkarmıyor.

Sizler de bu konuda çeşitli bir ön plan çalışması tasarlayabilirsiniz bu durumla ilgili olarak. Hemen hemen herkesin aklından geçen bir araç olan Bmw 118i, standart olarak sunulan sürüş deneyimini çok daha üst segmentlere çekmeyi amaçlıyor (zaten BMW araçlarında her zaman bir level atlama yarışına sahip). Aracın motoruna gelecek olursak, 1.6 litrelik turbo beslemeli bir motor bulunuyor (bu tarz araçlarda adeta ilk yardım görevi gören hatta can kurtaran gibi olan turbolar, Bmw 118i motorunda da ön plana çıkmış).

Ekonomi modu ve sport modu ile istediğiniz pozisyonlarda ve güç seçeneklerinde kullanabiliyorsunuz aracı. Aslında özetle, pek çok detaya sahip olan bu araç, uzun uzun anlatılabilir. Ama biz özetle şunu söylemek istiyoruz, eğer hatchback bir araç arıyorsanız ve güvenlik, esneklik, ergonomik, ekonomik yakıt ve benzeri gibi detayları bir arada BMW kalitesi ile yaşamak istiyorsanız, Bmw 118i aracı incelenebilir araçların başında geliyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.