Jump to content

Citroen C-Elysee 2015 İnceleme


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Sizler için Citroen en çok tutulan C-Elysee modelini test ettik. Yakıt tüketimi , kullanıcı yorumları, teknik özellikleri ve fiyat hususunda geniş çaplı araştırmalar yaptık. Citroen araçlar her zaman yol tutuşu ve süspansiyonu ile ilgi ve dikkat çekici olmuştur.

Hem sedanlarında ve hemde HB modellerinde, konforu sunan bu araçlar içerisinde, geniş iç hacmi ile etkin olan C-Elysee ise, yeni dönemin tam bir aile aracı. Güçlü motoru, konforlu iç hacmi, farklı stili ile 2015 Citroen C-Elysee, kullanıcılarından tam not almış durumda.

2015 Citroen C-Elysee İncelememiz

2015 Citroen C-Elysee yakıt konusunda oldukça ideal bir araç. 100 Km’de / 5 Lt yakıt harcayan bu aracın, iki tür motoru kullanıcılara sunulmuş durumda. 1.2 VTi ve 1.6 HDi motor seçenekleri 72 HP ile 92 HP motor gücü ile sizler için her anlamda ideal ve uygun bir araç olacaktır.

Aracın arka kısmında yolcu ayırıcı bölmenin’de bulunması, kaliteli ve kullanım kolaylıklı ön konsolu ile, Citroen C-Elysee sizler için biçilmiş kaftan bir araç olacaktır.

Citroen C-Elysee Kullanıcı Yorumları

Alıntı

 

Bilal S.

Citroen C-Elysee modeli haricinde ki diğer araçlar görüntü olarak çok hoşuma gitmiyordu. Özellikle C serisinde araçları beğenmediğim için Citroen tam olarak beni yansıtmıyordu. Ancak Citroen C-Elysee 2015 modelini görünce bir anda hoşuma gitmişti. Arabayı almam ile birlikte, geniş iç hacmi, sürüş keyfi, seri olmasından dolayı, tam bir arabaydı. Ayrıca yakıt ve konfor olarak çok iyi bir aile aracı olduğunu söyleyebilirim.

 

Alıntı

 

Gazanfer Y.

Yeni araba arayışım varken, kararımı Citroen C-Elysee modellerinden yana kullanmıştım. Eski arabamdan inip, yeni bir arabaya binmek ve beklentilerimin tamamını karşılamasından dolayı, geniş iç hacmi, konsolu, yakıt tüketimi ve konforlu olması nedeni ile artık güzel ve şık bir aracım var.

 

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.