Jump to content

Mitsubishi Asx Serisi İnceleme


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Mitsubishi ASX, küçük, sıkıcı bir kompakt SUV. Fakat pazara baktığımızda diğer rakipleriyle boy ölçüşebilir düzeyde. Üzgünüz ki yeni seriyi güzelleştirmek için pek fazla şey yapılmamış, genç pazara hitap eden bir araba değil. Yeni “Dynamic Shield” ön ızgaranın şekli farklı, ancak eski krom surround tasarımın ufak değişikliklere uğratılmış hali gibi duruyor. Pek yeni bir şey katıldığını söyleyemeyeceğiz.

Aracın gösterge tablosunun tasarımı yetenekten yoksun. Çok standart. İç mekan değişiklikleri sadece döşeme ve koltuklarla sınırlı. Araçta 4 yetişkin için yeterli derecede alan bulunuyor. Arabanın bagaj kısmı büyüklüğü ise yeterli diyebiliriz. En büyük sürpriz direksiyonda. Direksiyon etli ve kontrolü son derece iyi. En sıkıntılı ve kötü yol yüzeyleri ile rahatlıkla başa çıkabilir. Asx’in parladığı nokta ise motoru. Özellikle dört teker çekişli ve 2.2 litrelik dizel motorun performansı gayet iyi. Fakat bu kadar güçlü bir motor istemeyenler için ise 1.6 litrelik benzinli seçeneği de bulunuyor. Bu seçenek şehir içi için çok daha uygun.

Air con ve telefon bağlantısı gibi standart özellikleri olan Asx 2’nin temel modellerde donanım seviyesi gayet iyi. Orta sınıf Asx 4 modellerde ise, deri iç mekan ve sat nav gibi cazip ekstra fırsatlar sunuluyor.

Mitsubishi ASX benzinli motor

1.6 litrelik benzinli motor yavaş fakat maliyet açısından da uygun bir fırsat sunuyor.

Mitsubishi ASX dizel motorlar

155 beygir gücüne sahip 1.6 litrelik motor düşük hızda yeterli çekiş gücüne sahip ve yakıt maliyetleri açısından da çok uçuk değil. 148 beygir gücüne sahip 2.2 litrelik motorun ise kpl oranı 20. Bu motorun boyutu için bu yakıt maliyeti normal. Fakat diğer rakiplerine göre çok bir farkı bulunmuyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.