Jump to content

CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Mekanik parçalarını Volkswagen Up ve SEAT Mii ile paylaşan Skoda Citigo, Hyundai i10 ve Renault Twingo gibi modellere rakip olan küçük bir şehir otomobilidir.

Citigo ucuz bir otomobil, ancak asla böyle hissetmiyor. Dış cephenin tıknaz görünümünü, sağlam ve kaliteli bir iç mekanı olması ile kapatıyor. Arka koltuklarda ki yolcu alanı ise şaşırtıcı derecede büyük. Sınıfında ki en büyük alana Skoda Citigo sahip. Alıcılar ayrıca üç veya beş kapılı gövdeden birini de tercih edebilir. Skoda Citigo size böyle seçeneklerde sunuyor. Şehir trafiğinden kaçmak, Citigo’nun en iyi olduğu nokta. Zippy motorlar çok güçlü olmayabilirler ancak işlerini iyi yapıyorlar. Otoyolda bile şaşırtıcı derece de sessizler, bu yüzden Citigo ile uzun yolculuklara çıksanız bile arabadan asla nefret etmeyeceksiniz. En önemlisi de yakıt tüketimi son derece ucuz.

Donanım açısından baktığımız zaman, standart Citigo modeli; bir CD çalar, dört hava yastığı ve denge kontrolü gibi temel özellikler ile gelir. Donanım olarak çok seçenekli bir araba diyemeyiz. Arabanın orta sınıf Monte Carlo modelleri, sportif dış ve iç stilleri sayesinde popülerdir. Sizde Citigo’yu çekici bir araba yapmak istiyorsanız Skoda Citigo Color Edition’u deneyebilirsiniz.

  • En ucuz modeli: 1.0-litre 60 S benzin
  • En ucuz yakıt maliyeti: 1.0-liter 670 SE Greentech petrol
  • En hızlı modeli: 1.0 litre 75 SE-L Greentech benzin
  • En popüler modeli: 1.0-litre 60 SE benzin
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.