Jump to content

Land Rover Discovery Sport İnceleme


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Land Rover Discovery Sport, arazi yol tutuş kabiliyeti ve geniş iç mekan ile yedi kişilik orta boy bir SUV’dır. Ana rakipleri, BMW X3, Audi Q5, Mercedes GLC (hepsi sadece beş kişilik) ve aynı zamanda Discovery Sport’u önemli derecede zorlayan yedi koltuklu Skoda Kodiaq’dır.

Aracın içinde lüks olmaktan daha çok işlevsel ve dayanıklı olan materyaller bulunuyor. 2017 modeli, eski Land Rover sistemine göre büyük bir yenilik olan en yeni InControl Pro bilgi-eğlence sistemi ile donatılmıştır. Arkada bulunan iki adet ilave koltuk ve pratik bagaj sistemi ile Discovery Sport toplu taşıma içinde kullanılabilmektedir. Land Rover Discovery özellikle vip servislerde çok tercih edilen bir modeldir.

Sürüş deneyimi bu Land Rover’ın son derece üstün olduğu bir konudur. Kıvrımlı yollarda hiç zorlanmaz. Ayrıca akıllı dört teker çekiş sistemi ile sınıfında ki en iyi off – roaderlardan birisidir. Otomobilin iç kısmı, arabanın gücüne oranla son derece sessizdir. Bu yüzden uzun yolculuklarda hiç sıkıntı yaşamazsınız. Discovery Sport, dokuz-vitesli otomatik şanzımana eşlenmiş 2.0 litrelik aynı dizelin iki versiyonu ile donatılabilir. 2.2 litreden daha iyi bir motor olmasına ve rakiplerine göre daha ekonomik yakıt kullanmasına rağmen, maliyeti yine de son derece yüksektir.

Aracın standart donanımı iyidir, ancak Discovery Sport pahalıdır. Kısmi deri ısıtmalı koltuklar ve bir dokunmatik ekran bilgi-eğlence sistemi size standart modelle birlikte gelmektedir, ancak sat-nav sistemi de istiyorsanız fazladan ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.

Arabanın Olumlu Yönleri:

  • Cazip iç mekan
  • Rahat direksiyon hakimiyeti
  • Pratiklik

Arabanın Olumsuz Yönleri:

  • Motorun arıtması yok
  • Ek seçenekler çok pahalı
  • Yakıt ekonomisinde rakiplerinin gerisinde.
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.