Jump to content

Vauxhall Astra Serisi İnceleme


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Aracın iç mekanına göz attığımda, gösterge tablosunun geri kalanından ve aracın bilgi-eğlence ekranının iki yanında oturan iyi tanımlanan bir orta konsol sayesinde Vauxhall DNA’nın net bir şekilde varlığı var.

Size kendisini hissettiriyor. Malzeme kalitesi, genel olarak, çok iyi. Otomobilin Intellink dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, yedi ya da sekiz inç türevi olarak bulunabiliyor ve eski modelin kafa karıştırıcı konsolunun da değiştirilmesi anlamına geliyor. Yeni düzen çok daha basit. Hem göze hoş geliyor hem de gezinmeyi kolaylaştırıyor.

Vauxhall’ın OnStar bilgi-eğlence sistemi tümüyle yeni ve opsiyonel. Sat-nav’a önceden planlanmış güzergâhlar yüklenebiliyor, aracınızın sistemlerinin akıllı telefonuyla uzaktan kontrol edilmesini sağlıyor, kendi Wi-Fi erişim noktasını üretebiliyor, aracın çalınması durumunda yerini belirleyebiliyor ve bir kaza durumunda acil servisleri arıyor.

Otomobilin ön koltuklarında bol alan var ve çoğu insanın rahat edebilmesi için geniş bir ayar aralığı var. Arka tarafta, eski modele kıyasla en büyük değişimi fark edeceksinizdir. Diz alanı 35mm arttı ve çok fazla boşluk var

Astra’nın hatcback gövde stili sayesinde gayet yeterli bir bagaj alanına sahip oluyorsunuz.  370 litrelik bir kapasite (VW Golf’ta 10 litre, Ford Focus’ta ise 46 litre) eski otomobil ile karşılaştırıldığında değişmezken, katlanan koltuklarla maksimum bagaj alanı modele bağlı olarak 1.210 ile 1.235 litre arasında değişiyor.

Astra’nın piyasaya sunulmuş altı farklı motor modeli bulunuyor. Bizim size önerimiz 134 beygir gücüne sahip 1.6 litrelik dizel veya 1.4 litrelik 148 beygir gücüne sahip turbo benzinli motor olacaktır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.