Jump to content

CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Toyota Auris çok kalabalık bir pazarda savaşan bir aile hatchbackidir. Ford Focus, Volkswagen Golf ve Vauxhall Astra da dahil olmak üzere yerleşik rakiplerinden gelen sert rekabetle iyi baş ediyor.

Aracın içinde yolcular ve bagajlar için uygun ve yeterli alan bulunuyor. İç kısmın kalitesi çok iyi. Her şey çok sağlam ve düzen oldukça basit. Ancak pek heyecan duyacağınız bir şey bulunmuyor. Ama işlevlik arayanlar için gayet uygun bir seçenek. Arabanın ışık kontrolleri Auris’in sürüşünü kolaylaştırmaktadır.

Auris’in isteğe bağlı hibrid güç seçeneği de bulunuyor. Bu da şehir sürüşü için gayet uygun bir seçenek. Ancak uzun mesafeli yollarda pek işinize gelmeyecektir.

Auris’i potansiyel alıcılara satacak olan şey, güvenilirlik konusundaki itibarıdır. Evet – Hemen hemen tüm modern otomobiller sadece birkaç yıl öncesine kıyasla inanılmaz derecede daha güvenilir ancak bazıları için bu sağlam Toyota’yı satın almak çok daha huzur verici.  Tüm orta sınıf kaplamaları iyi donanımlıdır ve ekstra ücret ile sat-nav sistemiyle deri döşem ilave edilebilir.  Döşeme seviyeleri ve seçenekleri için fiyatlar genellikle Ford Focus ile rekabet eder.

Yolcu alanı konusunda sınıfın önderi değil, fakat segmentteki en büyük araç. Ön tarafta ki yolcular yeterince alana sahipler. Ayrıca yan görüş camlarının iyi yerleştirilmiş olmasından dolayı kabin havadar bir his vermekte. Ancak arka taraf için aynı şeyi ne yazık ki söyleyemeyiz.

Toyota Auris Benzinli Motor Seçenekleri:

Arabanın iki tane benzinli motor seçeneği bulunmakta.

  • 1.33 litrelik, dört silindirli, turbo olmayan tek takım. 99 beygir gücüne sahip.
  • 1.2 litrelik dört silindir turboşarjlı motor ise 116 beygir gücüne sahip.

Aracın ülkemizde ki fiyatları 57 bin tlden başlamakta.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.