Jump to content

Nissan Micra Serisi İnceleme


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Nissan Micra, düşük kullanma maliyeti ve dayanıklılık konusunda üne sahip kompakt bir şehir otomobilidir.  En yakın rakipleri Ford Fiesta, Vauxhall Corsa ve Mazda 2’dir. Fiyatları 35 bin tlden başlamaktadır. Micra’nın iç mekanı ilk bakışta prestijli görünebilir ancak gerçekte malzemeler düşük kalitedir ve sınıfının standartının altındadır.  İncelemeciler Micra’nın teknolojik açıdan gelişmemiş birçok özellik sunduğundan dolayı hayal kırıklığına uğradılar. Yine de, eski modelden daha fazla yolcu alanı var ve bagaj kapasitesi rakipleriyle paralellik sergiliyor.

Aracın dizel motor seçeneği yok, ancak sunulan iki benzinli motorda işini iyi yapıyor ve yakıt maliyetleri de az. Eğer nadiren şehir dışına çıkıyorsanız daha düşük güçle daha fazla performans elde etmek için süper şarjlı bir motor seçin. Seçim yapmanız için manuel şanzıman öneriyorum, çünkü otomatik araba daha yavaş ve daha fazla yakıt tüketiyor. Temel modellerin ekipmanları gerçekten basit. Elektrikli ön camlar, denge kontrolü, bluetooth telefon bağlantısı ve renkli gövde tamponları içeriyor. Sonuncu seçenek biraz gülünç görünmekte. Fakat Dacia Sandero bu seçeneği bile sunmuyor. Bunu da unutmamak gerek.

Satın almak için modeller şu şekildedir:

  • Arabanın en ucuz modeli: 1.2-litre Visia benzin
  • Çalıştırma maliyeti açısından en ucuz model: 1.2-litre N-Tec benzin
  • Arabanın en hızlı modeli: 1.2 litrelik DiG-S Tekna benzinli
  • Arabanın en popüler modeli: 1.2-litre Visia benzin

Açıkçası bu araba eleştirmenler tarafından düşük puan almış bir araçtır. 10 üzerinden 5 puanı var. Eğer Nissan Micra’yı satın almayı düşünüyorsanız bunu da gözden çıkarmayın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.