Jump to content

Önerilen İletiler

  • Üye

Nissan Leaf, İngiltere’nin en çok satan elektrikli aracı (EV) olup bugüne kadar 12.000’den fazla yeni alıcı bulmuştur.

2015’te orijinal 24kWh modeli, potansiyel aralığı 155 mil olan 30kWh’lik bir modele eklendi,

Kia Soul EV, VW Golf GTE ve saf elektrikli BMW i3 dahil olmak üzere rakiplerinden herhangi birinden daha az yakıt maliyeti bulunuyor.

Bu süre zarfında BMW i3 uzay çağı gibi daha modern tasarıma yönelirken, Nissan Leaf daha tutucu bir tarz izliyor. Arabanın pilleri zemine yerleştirildiği için daha iyi bir yol tutumuna sahip. Arabayı aldığınızda gelen kitler fena sayılmaz.

En ucuz model olan Visia’da bile, ters kamera, sat-nav, anahtarsız giriş ve 2016 için güncellenen bir bilgi-eğlence sistemi alır.

Otomobil elektrikli olduğundan dolayı sessiz.

Elektrikli motorun anlık torku sayesinde, içinde hangi vitese sahip olduğunuzu veya debriyajın dikkatli bir şekilde modüle edilmesi konusunda endişelenmenize gerek yoktur; sadece gaz pedalına basmanız yeterlidir. Tüm modellerde park etme sırasında arka kamera ve park asistanı devreye girmektedir.

Leaf aero dinamik bir şekle sahiptir ve bu da enerjiden tasarruf etmenin yanı sıra rüzgar sesini de keser. Zemin pilleri, Nissan Leaf’ın yol ağırlığını elinde tutmasına yardımcı olan düşük bir ağırlık merkezine sahip olduğu anlamına gelir.

Teknik olarak, Leaf’te motor yoktur. Bunun yerine 48 lityum iyon piliyle beslenen 107 beygir gücü üreten, 187 lb ft elektrik motoru kullanıyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.