Jump to content

Suzuki Baleno İnceleme


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Suzuki Baleno, şirketin swift hatchback’ine daha pratik bir alternatif arayan ailelere hitap etmek için tasarlandı.

Bu arabanın rekabet pazar şu araçlardan oluşuyor: Ford Fiesta, Vauxhall Corsa ve Hyundai i20.

Aracın dış boyutu oldukça büyük. Buda Baleno’nun arka koltuğunda yetişkinler için bolca yer olduğu anlamına geliyor. Bu konuda sınıfının öncüsü ve ön yükleme kapasitesi ile boyutu arasında ki ilişki açısından şaşırtıcı derecede pratik bir araba.

Araba standart 4 kapılı. Bu yüzden ön koltukların arkasında ki yolcuların sıkışmasına sebep olmuyor. Araba Fiesta’dan 200 kilo daha az ağırlığa sahip. Turbo şarjlı 1.0 litrelik benzinli motoru seçseniz bile aracın son derece çevik olduğunu hissedeceksiniz. Ancak yakıt maliyeti oranlarına bakıldığında 1.2 litrelik benzinli motor daha uygun bir seçenek.

Suzuki, konforu daha büyük bir öncelik olarak gören alıcıların tercihi. Ancak Baleno’nun rakipleri kadar heyecan verici bir araba olduğunu söylenemez. Fakat bu yine de Baleno ile eğlenemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Etkileyici modern 1.0 litrelik benzinli motoru ve ağırlık avantajı göz önüne alındığında Suzuki Baleno gayet zekice tasarlanmış bir araba. Standart olarak beş vitesli manüel şanzıman ile geliyor, ancak otomatik tercih edebilme seçeneğiniz de bulunmakta.

Baleno’nun 1.2 litrelik benzinli modeli, uygun yakıt maliyeti isteyen aileler arasında son derece popüler. Ancak, uzun yolculuk yapmayı planlıyorsanız ve arabayı düzenli olarak uzun yollarda kullanacaksanız 1.0 litrelik model daha iyi olacaktır.

Bu model motor turbo şarj yardımı ile 110 beygir gücü ve 125lb ft’lik tork üretmektedir. 0’dan 100’e çıkması 12 saniye sürmektedir.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.