Jump to content

Mercedes SLC İnceleme


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Mercedes SLC’nin motor yelpazesi, kompakt bir roadster için oldukça iyi – benzinli 181 hp 2.0 litrelik ve sportif 362 hp’lik 3.0 litrelik V6, SLK 55 AMG’nin yerini alan SLC 43 AMG’de bulunuyor. Dizel güç arayan kullanıcılar 64.1 mpg SLC 250d modelini tercih edilebilir.

Bu arabanın sürüş açısından SLK serisine benzer olması bekleniyor. Standart 9 vitesli otomatik şanzıman arabaya pürüzsüz ve zahmetsiz bir hızlanma sağlıyor. Mercedes bu araçta hız konusuna iyi odaklanmış.

Eski versiyonu ile karşılaştırıldığında içerisinde ki en büyük fark, kullanım kolaylığı olmuş. Yeniden boyutlandırılmış direksiyon simidi sayesinden sürüş deneyimi çok kolaylaşmış.

Bir Mercedes’den beklendiği üzere aracın donanım seviyesi oldukça cömert. Deri döşeme, klima ve cruise kontrol arabanın standart modeli ile birlikte geliyor.

Ekstra ücret ile led far, otomatik park yardımı gibi özellikler ekleyebiliyorsunuz.

Dediğimiz üzere SLC’nin memnuniyet verici derecede geniş bir motor seçeneği var. Yalnızca standart model olan benzinli motor 6 vitesli. Geri kalan tüm modeller otomatik 9 vites ile donatılmış durumda. Düzgün vites değişimleri sürücüye mükemmel şekilde uyuyor ve çok konforlu bir yolculuk sağlıyor.

Mercedes SLC benzinli motorlar

Serini başlangıç arabası, 2.0 litrelik dört silindirli ve 184hp’lik SLC 200 turbo motor içermektedir. 43mpg (otomatik olarak 3mpg daha fazla) kombine yakıt ekonomisi ile bu aracı çalıştırmak oldukça ucuzdur, ancak yine de yeterince hızlıdır (0’dan 100’e, yedi saniyede çıkar).

Daha fazla performans istiyorsanız, 245hp’ye ayarlanmış aynı motora sahip SLC 300’e sahip olabilirsiniz. Otomatik SLC 200 ile aynı yakıt ekonomisine sahiptir, ancak 5.8 saniye ile daha hızlı bir hızlanma süresi vardır.

SLC 43 AMG’deki 362hp 3.0 litrelik ikiz turbo şarjlı V6 motor seçeneğini de içeriyor, GLE SUV da dahil olmak üzere diğer modellerde zaten kullanılıyor ancak (nispeten) hafif roadster gövdesi en iyi araç uyumunun elde edilmesine yardımcı oluyor.

4.7 saniye de 0’dan 100’e çıkabiliyor. Çok daha fazla performans isteyenler bu seçeneği tercih edebilirler.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.