Jump to content

Perodua Myvi İnceleme


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Perodua Myvi’nin fiyatı son derece çekici. Geniş iç mekanı ve kolay sürüş deneyimi nedeniyle eleştirmenlerden makul yorumlar almış durumda.

Ne yazık ki aynı eleştirmenler Perodua’nın rakiplerinin seviyesine yaklaşamadığını belirtmeden geçmiyorlar. Perodua’nın ucuzluk arayışı arabanın her yerinde çok belirgin olarak gözüküyor. Kullanılan malzemelerin kaliteleri düşük.

Bu arabanın yüksek hızlarda randımanı pek iyi değil. Ayrıca hayal kırıklığı yaratacak derecede düşük bir emniyet ekipmanı seviyesi var. Kasaba etrafında kullanılabilecek bir otomobil lakin uzun yolculuklar için sıkıntı yaşatabilir. Bu supermini araç biraz Doctor Who’nun Tardis’ine benziyor.

Dışı küçük ama içerisi büyük. Arabanın içinde yolcular için gayet iyi alan bulunuyor. Uzun boylu gövdesi sayesinde yetişkinler için sırt ve bacak boşluğu bol. Gösterge tablosu mantıklı bir şekilde düzenlenmiş. Kontroller kolayca bulunabiliyor.

Fakat yukarıda belirttiğim gibi düşük kalite burada da kendini gösteriyor. Araba tamamen ucuz olması için tasarlanmış durumda.

Perodua Myvi’nin tek bir motor seçeneği bulunuyor. Bu motor 86 beygir gücüne sahip 1.3 litrelik benzinli bir motor. Açıkça söylemek gerekirse performans için tasarlanmış bir araba değil. 0’dan 100’e çıkması 11 saniye sürüyor. Küçük şehir gezintileri için makul bir araba ama bundan daha fazlası değil.

Myvi, Euro NCAP tarafından test edilmiş değil. Düşük maliyeti göz önüne alındığında da güvenlik konusunda ne kadar iyi olabileceğini tahmin etmek pek zor olmuyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.