Jump to content

Volkswagen Golf GTI 35 Özel Seri


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Volkswagen Golf GTI denince çoğu otomobil kullanıcısı için sadece bir otomobili ifade edebilir fakat performans tutkunu gençler için çok daha fazla anlam ifade ettiği kesin. Volkswagen Golf GTI bu yıl 35. yaş gününü kutluyor ve 35.yıla özel nefis bir seriyi de piyasaya sürme kararı almışlar. Golf GTI için birkaç resim ve bazı teknik detaylar Volkswagen meraklıları ile paylaşıldı.

Özel tasarıma sahip 18 inç jantları ve kırmızı fren kaliperleri dış tasarım açısından ilk göze batanlar diyebiliriz, otomobilin ön çamurluklarında dikkatimizi çeken 35 sayısı hoş bir detay olmuş.

Yan aynaları siyaha boyanan golf gti iç mekanına geçilirken kapı eşiklerinde de “35″ logosu göze çarpıyor. İç mekanda sunulan sportif koltukların sırt bölgesinde de kullanılan sayı haricinde golf topu şekilli vites topuzu da dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

İç mekanında da yan aynalarda olduğu gibi piyano siyahı kaplamalar bulunan Golf GTI ön tamponu da yeniden şekillendirilerek daha köşeli bir tasarıma kavuşturulmuş.

Motorunda da küçük bir modifikasyon çalışması yapılan Volkswagen Golf GTI turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli ünitesi 235 beygir güç üretebiliyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.