Jump to content

9.Nesil Mercedes E Serisi


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Mercedes E-Serisi her zaman gözde olan araçlardan bir tanesi oldu fakat 9.Nesil E-serisi diğerlerinden biraz daha önde gibi gözüküyor. Otomobil içerisinde Mercedes konforunu sonuna kadar yaşıyorsunuz.

Yeni geliştirilen AIRMATIC havalı süspansiyon ve otomatik amortisör sistemli standart donanım DIRECT CONTROL süspansiyon ile sürüş daha rahat bir hal almış, Amortisörler otomatik olarak sürüş durumuna kendini uyarlıyor, bunun sonucunda ise amortisör etkisi ve stabilizasyonu özellikle elverişsiz yol koşullarında daha konforlu bir yolculuk sağlıyor.

Mercedes E-serisi yolun elverişsiz kısımlarında, daha yüksek sürüş stabilitesi ve daha az hava direnci için otomatik olarak 25 mm yükseltilebilir ve yüksek hızlarda 15 mm alçaltılabilir.

Otomobil yüklü olduğu halde bile seviye kontrol sistemi dolayısıyla yerden yükseklik sabit kalıyor.

Sürücü konfor ve sport ayar arasında elle seçim yapabilir. Sistem gerekli olduğu takdirde, sürücünün kaçınma manevraları yaparken olduğu gibi daha rijit bir seçeneğe kendiliğinden geçiş yapabilir. Otomobil yüksekliği bir düğmeye basarak AIRMATIC vasıtasıyla yükseltilip alçaltılabiliyor ki bu özelliği bir çok otomobilde bulmanız imkansız.

THERMATIC otomatik klima kontrolü sürücü ve öndeki yolcu için ısı ve havalandırmayı düzenlemek amacıyla ısı ölçü aletlerini ve sensörlerını kendiliğinden kullanır.

E-Serisi için koltuk konforu, ergonomi ve güvenlik konularında en yüksek gereksinimleri karşılamak için tasarlanmıştır. Güzel hatlara sahip döşemeli standart koltuklar daha sportif sürüşler esnasında bile en elverişli desteği sağlamakta ve uzun yolculuklar sırasında da rahat bir sürüşü mümkün kılmaktadır.

Opsiyonel donanım COMAND APS multimedya sistemi yüksek çözünürlüklü 7 inçlik renkli ekranda tüm önemli bilgileri göstermektedir. Navigasyon, ses sistemi ve telefondan oluşan tüm sistem orta konsolun önüne yerleştirilmiş bir kumanda aracılığıyla çalıştırılabilir.

Opsiyonel donanım panoramik cam tavan sürüş keyfini tam anlamıyla en üst seviyelere çıkarmaktadır. Güneş koruması, yana yatırılarak ve iki adet elektronik olarak kumanda edilen güneşlikler tarafından sağlanır. Geliştirilmiş kendiliğinden konumlanan rüzgar deflektörü, panoramik cam tavan açıkken gürültü seviyesini azaltır.

E 200 CGI Benzinli – € 69.857
E 250 CGI Benzinli – € 85.214
E 350 CDI 4MATIC Dizel – € 98.190
E 350 Benzinli – € 109.815
CLS 63 AMG Benzinli – € 200.860

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.