Jump to content

Toyota Hilux Invincible 50 Chrome Edition


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’dede en çok satın alınan pick-up‘ların başında Toyota Hilux gelir. Toyota’nın 50. yılına özel olarak piyasa sürdüğü Toyota Hilux Invincible 50 Chrome Edition.. İlk olarak 1968 yılından üretimine başlanan Hilux 2015 yılında sekinci serisine kavuştu.

Yukarıda da bahsettiğim gibi ilk Hilux 1968 yılında piyasa sürüldü ve üzerinden koca bir 50 yıl geçti. Kendi sınıfında yani Pick-Up sınıfında şimdiye kadar toplamda 18 milyon adet Hilux satıldı, bu rakam dünyada en fazla satılan Pick-Up adetidir. Tabi aynı zamanda Türkiye’de pazardaki liderliğini korudu ve 2017 yılında toplamda 4,550 adet Hilux Satıldı, bu rakam ile en yakın rakibine 1023 adet fark attı.

4 bin 550 adet ilk bakışta bir araç modeli için az görülebilir ancak bu model pick-up ise çok ciddi bir rakam anlamına gelir. Tabi böyle başarılı satış rakamlarını taçlandırmak için ve 50. yıla özel bir versiyon gerekliydi. Bu özel versiyonda krom roll barlar, krom ön ve alt koruma, yine kromdan yan basamaklar ve siyah renkli çamurluk korumaları izliyor. Invincible 50 Chrome Edition modelini önceki Hilux Pick-Up’lardan ayıran en önemli ayrıntılar ise Plastik bagaj havuzu ve ön kapılarda bulunan “Invincible 50” logosudur. Ekstra olarak ise 18 inçlik jantlarda dikkat çekici özellerinden birisi. Invincible 50 Chrome Edition modelinde 2.4 litrelik D-4D adını verdikleri Turbo Dizel bir motorla satışa sunuldu. Bu motor 150 ps 400 nm Tork Güç Sunuyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.