Jump to content

Audi Q7 S Line Style ve S Line Sport Edition Inceleme


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Mevcut modellere bazı özellikler ve yeni donanımlar ekleyerek tekrar piyasaya sürmek, satışların artırılması için –en azından geçici olarak- kolay bir yoldur. Alman otomobil üreticisi de bu kolay yola Audi Q7 S Line Style ve Audi Q7 S Line Sport modellerini piyasaya sürerek başvurmuş gibi görünüyor. S Line Sport modeli, S Line Plus donanım seviyesinde bulunan özellikleri baz alınarak geliştirilen bir donanım seviyesi gibi görünüyor.

Her iki yeni S Line modeli de, 242Hp’lik 3,0 Litre V6 ve 335hp’lik 4,2 V8 olmak üzere iki farklı dizel motor seçeneği ile birlikte geliyor.

S Line Plus Edition’ın fiyatı standart S Line Plus’dan £1,500 kadar daha pahalı ve bünyesinde 21inç alaşım jantlar ve çamurluk çevrelerinden başlayarak tamponlara kadar uzanan şase altı koruyuculardan off-road görünüm paketini barındırıyor.

Yeni modeller ile birlikte, opak, metalik ya da sedefli olmak üzere 7 farklı renk seçeneği bulunuyor. (Night Black, Teak Brown, Lava Grey, Orca Black, Graphite Grey, Daytona Grey ve Scuba Blue)

2010 yılında piyasaya çıkan 500Ps’lik V12 Q7’den etkilendiği söylenen Audi S Line Sport Edition, S Line Plus modelinden £3,000 daha pahalı. Bu paket ise titanyum renkli 21 inç alaşım jantlar, gövde renkli çamurluk genişleticiler, daha büyük ön tampon hava emiş ızgaraları, tampon rüzgarlıkları, paslanmaz çelik şase altı koruma barları ve çift çıkışlı oval eksoz uçlarının bulunduğu spor görünüm paketi ile donatılmış.

Fiyata dahil olan dış boya konusunda, müşterilere, Q7 serisinde kullanılan ve birbirinden gösterişli 13 adet opak, metalik ya da sedefli boyalar arasından birini seçme şansı veriliyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.