Jump to content

Sıkıştırılmış Doğalgazla Çalışan VW Polo Satışta!

Konuyu değerlendir


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Ülkemizde çok satılan Volkswagen Polo modeli, hem aileler hem de bireysel kullanıcılar tarafından seviliyor. Polo, iç hacim, bagaj hacmi, yakıt tüketimi ya da performans konularının hiç birinde tek başına sivrilmese de hepsini ortalama bir kullanıcı için mükemmel şekilde optimize ediyor. Bu nedenle sağlam, marka bilinirliği olan, performansı başarılı küçük sınıf bir araç arayışında ilk tercihlerden biri Volkswagen Polo modeli oluyor.

Polo fiyatları, ikinci elde yakıt tüketimi, aracın yaşı, değişen parça, hasar kaydı, plaka hatta renge göre değişiyor. Ancak bir Volkswagen Polo almayı düşünenler için ikinci el Polo ilanları ortalama bir fikir veriyor.

2017 model Polo araçlarda bazıdeğişiklikler söz konusu ancak en büyük değişim yakıt temasında toplanıyor. Çünkü ünlü Alman otomobil devi Volkswagen daha önce Golf modelinde duyurduğu doğalgazlı motor haberini bu sefer Polo için verdi. İşte detaylar:

2018 model Volkswagen Polo araçlar 1.0 litrelik doğalgazlı motor seçeneği sunuyor

Yakıt tüketimi konusu özellikle ülkemizde araç sahiplerini çok etkiliyor. Zira benzin oldukça pahalı bir alternatif. Durum böyle olunca Türkiye gibi yakıtı pahalı olan ülkelere özel çözümler de gecikmiyor. Dünya otomobil devi Volkswagen markası da ülkemizde çok tutulan Polo’nun son modeli için yakıt tüketimi konusunda alternatif yaratmayı başardı. Geniş motor seçeneği ile satışa sunulan yeni Polo, doğalgazlı motoruyla daha çok sevilecek gibi.

2018 model Polo, modelin 6. versiyonu olacak ve bu sefer yakıt tüketimi konusuna epey odaklanmış durumda. Sıkıştırılmış doğalgazla çalışan Polo motor seçeneği şimdiden ilgi görüyor. 1.0 litre hacimli versiyonu olan doğalgazlı Polo motoru 90ps güç üretiyor.

Eğer son model Polo almayı düşünüyorsanız 1.0 litrelik benzinli motor, 1.5 litrelik TSI motor, 2.0 litrelik benzinli motor, 1.6 litrelik dizel motor da var.
Yeni Polo’nun fiyatı ise Almanya’da 12.975 Euro olarak belirlendi.

Yeni Polo’nun yakıt tüketimi konusundaki yeniliklerine ek olarak aks mesafesinin büyüdüğünü ve bagaj hacminin de genişlediğini görüyoruz. Yeni Polo’nun bagajı tam 351 litre hacme sahip. ‘Yenilenen Polo’da ne gibi değişiklikler var‘ sorusunun en net yanıtı da kokpittte yatıyor. Çünkü aracın gösterge kadranından ekranına kadar her detayı geliştirilmiş. 6.5 inç olan yeni multimedya ekran ve diğer detaylar oldukça önemli.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.