Jump to content

2018 Model Opel – İnsignia Detaylı İnceleme


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Opel’in İnsignia modeli, üretildiği ilk günden beri çok konuşuluyor. Bu otomobili hata olarak görenler de oldu, Opel’in en iyi işlerinden biri olarak görenler de. Niş bir kitleye seslendiği için ilk üretilen İnsignia modeli, bilhassa yakıtın pahalı olduğu ülkelerde pek sevilmedi. Veyahut çok sevildi fakat tasarruf ve zorlu gündem hevesleri kursakta bıraktı…

İnsignia 2017’de oldukça değişti. Daha ekonomik, daha sportif ve daha fazla şehirli oldu. Opel Astra sedan modeline kuvvetli bir alternatif olarak yenilendi. Yeni Opel İnsignia haberini ve 2017 model İnsignia testlerini önceden paylaşmıştık. Hem de tecrübeli test2 kaptanı Mert Yılmaz test2 ettiği 2017 model İnsignia için şöyle demişti: ‘Gelmiş Geçmiş En İyi Opel’. Peki, 2018 model İnsignia modelinin teknik özellikleri ve ücretleri nasıl…

2018 İnsignia Ücretleri Nasıl?

İlk olarak Opel markası, 2018 İnsignia ücretlerini izah etti. Son zamanda zam üstüne zam gelen ÖTV, MTV ve yüksek dolar Euro kuru derken sıfır kilometre araba ücretleri zati epey üzücü. Hele sıfır km. Opel sahibi hiç kolay değil. Konu Opel’in en güçlü otomobillerinden biri olan İnsignia olunca da durup bir düşünmek gerek.

Opel İnsignia 2018 model GSi Grand Sport Sedan başlangıç ücreti 45.595 Euro olarak belirlendi.2018 modelOpel İnsignia GSi Sport Tourer SW başlangıç ücreti ise 46.595 Euro şeklinde izah etti.

2018 Model Opel İnsignia Seçenekleri Nasıl?

Opel İnsihgnia 2017 Cenevre Otomobil Fuarında epey dkkat çekmişti. Onun bu kadar çok dikkat çekmesinde Opel’in öyle her otomobile kolay kolay layık görmediği GTi logosunun büyük bir tesiri oldu. Gerçek spor otomobil performansını ifade eden GTİ logosu ile araç, performans ile ilgili artık çok daha değişik bir forma girdiğini müjdelemişti.

Şayet sıfır İnsignia almayı düşünüyorsanız Sedan ve Station Wagon karoser seçeneklerinden birini seçenek edebilirsiniz. Kalabalık aileler için mükemmel bir konfor sunmasına karşın SW karoser ülkemizde çok tutulmuyor. Ancak Türk tüketicinin gözdesi her vakit sedan kasa.

2018 Model İnsignia Motor Seçenekleri Nasıl?

2.0 litre bi-turbo dizel motor veyahut 2.0 litre turbo benzinli olmak üzere iki farklı motor seçeneği var.
Eğer2.0 litre bi-turbo dizel motoru tercih ederseniz 8 ileri otomatik şanzımanda 207 at güç ve 480 Nm tork değeri alacaksınız.
Eğer2.0 litre turbo benzinli motor seçeneğini tercih ederseniz 260 beygir güç ve 400Nm tork ele geçireceksiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.