Jump to content

Hyundai i10 Neden Tutulmuyor ?


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Hyundai i10 ile ilgili gereksiz ön yargılar …

Son senelerde Hyundai i10 modeli bilhassa şehir içinde çok seçenek edilmeye başlandı. Küçük, pratik ve ekonomik bir araç aramasına karşın Hyundai i10’a mesafeli duranlar da var. Peki, bu önyargının nedeni ne? Hyundai i10 duyurularından yola çıkarak bir i10 haberi yaptık.

Hyundai i10 İle ilgili

Hyundai’nin i10 modeli, 2007 seneninden beri üretiliyor. Güney Koreli otomotiv devi Hyundai Motors tarafından şehir içinde kullanılmak üzere geliştirilen araç, küçük iç hacmi, hudutlu bagajı ve kompakt tasarımı ile dikkat çekiyor. ‘Büyük olma büyük yaşa’ sloganıyla yola çıkan araç, aslında göründüğünden daha fonksiyonel. Özellikle yeni i10’da ızgara, far takımları oldukça göz alıcı ve çağdaş bir tesir yaratıyor. Son model i10’da 7 inç dokunmatik ekranı var. Navigasyon sistemi de dijital alt yapıyı bitiriyor. Teknik açıdan pek çok premium araçla yarışacak ayrıntılar sunan 2017 model i10, güvenlik konusunda da kendini hayli geliştirmiş.

Ön çarpışma ikaz sistemi, çok işlevli kamera, park yapmayı kolaylaştıran ayrıntılar kullanıcıya konfor sunuyor.

Hyundai i10’un iç hacmi küçük. Bagajı da küçük. Ancak tasarımdaki ferahlatan ayrıntılarla bu konuyu sanki avantaja dönüştürmüş. 5 değişik koltuk rengi seçeneği ile sunulan yeni i10, rahat iç görünümü ile konforlu olmayı muvaffak oluyor. i10’un bagajı, 252 litrelik hacme sahip. i10’un arka koltuklarını katladığınızda bagaj hacmi, 1.046 litreye erişiyor.

Hyundai i10, şehir içinde kolay park yapılacak, meselesiz ve konforlu bir otomobil arayanlar için keyifli bir tercih. Elbette geniş ailler, daimi memlekete gidip gelenler, senede en az üç defa uzun yola çıkanlar için ideal bir çözüm sunamıyor. Ancak çoğunlukla şehir içinde kullanacağınız, işe gidip gelmek için kullanacağınız küçük bir araç arıyorsanız seri geçişli otomatik şanzımanıyla netlikle tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.