Jump to content

2018 Model Ford Mustang GT Artık Çok Sessiz

Konuyu değerlendir


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Kimi otomobiller özeldir. Bu özel kategorisindeki araçlardan biri de netlikle Ford Mustang. 2018 model Ford Mustang ise özel olmanın biraz daha ötesinde. Peki, bir Mustang’i yollarda tanımanın ipuçlarından biri de o muhteşem motorun sesi değil midir? Gelin görün ki son model Ford Mustang’in sesi çıkmıyor. Suskun Mustang yollarda…

Geçtiğimiz haftalarda 2018 Ford Mustang ile ilgili ayrıntılı bilgiler marka tarafından paylaşıldı. Beklendiği gibi kuvvetli bir motor, havalı bir tasarım ve bir spor otomobilden beklenmeyecek ölçüde konfor yeni Mustang’in sunduklarından yalnızca bir kaçı. Ancak Mustan modeli, bu sefer karşımıza oldukça enteresan bir bilhassa çıktı: suskun egzoz. Gelelim yeni Ford Mustang’in yenilenen egzoz özelliklerine…

2018 Model Ford MUstang Egzoz Özellikleri İle ilgili

Yeni Mustang’de egzoz, kullanıcıya dört değişik tercih sunuyor. Ford mühendisleri bu yenilenen Mustang’de işlevsel bir egzoz tasarlamak istemişler. Peki, bu ne demek? Yeni Ford Mustang’in egzozu şayet quiet modunu seçerseniz son derece suskun olabiliyor. Ne ölçüde suskun: 1.4 motorluk sıradan bir aile arabası kadar suskun.

Yeni Mustang’de 4 Değişik Egzoz Modu Var

4 değişik egzoz modu ile piyasaya sunulan 2018 model Mustangler, Quiet, Normal, Sport ve Track modlarıyla değişik sürüş tecrübeleri yaşatabiliyor.

Yeni Jenerasyonun Makyajlı Mustang’i

6. Jenerasyon Ford Mustang makyajlı haliyle tanıtıldı. En son nesil azasını 2015 seneninde tanıtan Ford Mustang, 2018’de bu jenerasyonun üzerinemakyajlandı. Makyajlı Mustang’de ledli yan far yapısı dikkat çekiyor. Ayrı olarak ön kaput ve ön tampon ciddi şekilde değişmiş. Jant çapı 20inç olmuş.

Sesli komutları navigasyon rotaları içinde verebileceğiniz gelişmiş multimedya sistemi, geniş dokunmatik gösterge ekranı aracın diğer yenilikleri arasında. 10 ileri otomatik şanzıman ise en ehemmiyetli detaylardan biri.

2018 Model Ford Mustang GT’nin Performans Değerleri Nasıl?

Konu Mustang olunca performansı tartışmak manasız oluyor. Ancak yenilenen Mustang GT için performans değerleri nasıl, diyorsanız: 460 at güç, 624 Nm tork değeri aracın performans ayrıntıları arasında.

2018 Model Mustang Renk Seçenekleri

Makyajlı Ford Mustang’de Kone Blue, Orange Fru Tri- Coat Metalik renkleri mevcut.

Ford Mustang’in 2020 Hedefleri Çok Elektrikli!

Markadan gelen bilgiye göre 2020 seneninde Mustang’in tamamiyle elektrikli sürümü ile karşılaşacağız. Performans konusunu elektrikli motorla mükemmel şekilde optimizi etmek üzere çalışan Ford mühendisleri, bu konunun ayrıntılarını şu an için paylaşmıyor. Başka bir deyişle elektrikli Mustang modelleri için hazırlıklar başlamış dahi.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.