Jump to content

2019 Model Opel Corsa Kamuflajlı Olarak Yakalandı!


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Kompakt sınıfın en çok satanlarından biri, her vakit ikinci elde piyasası olan bir otomobil, aile arabası, şirket arabası, şehir içi aracı…

Opel’in Corsa modeli, yakıt tüketimi konusundaki başarılı optimizasyonu, şık ve pratik görünümü, şehir içinde avantajlı kılan özellikleriyle her vakit çok tutuluyor. Opel, şimdi Corsa’yı yenilemeye karar verdi.

Opel markasının B segmentinde kendini gösteren aracı Corsa, rent a car alanında a çok popüler. Sanki filosunda Corsa olmayan araç kiralama şirketi yok gibi. Alman otomotiv devi Opel’in Corsa konusundaki başarısı, pazarı iyi çözümlemesinden kaynaklanıyor. Marka şimdi de B segmentinde rakiplerini zorlamak üzere Corsayıyeniden yeniliyor.

Opel Corsa, bugüne kadar, tam 5 sefer makyajlandı. Başka bir deyişle son model Corsa, 6. jenerasyonu temsil edecek. 6. nesil Opel Corsa için geri sayım başladı dahi. Kamuflajlı haliyle kameralara yakalanan 2019 model Corsa, B segmentine yeni bir soluk getirecek tecrübe ediyor.

Opel Corsa F İle ilgili

2019 model Opel Corsa F, far yapısında daha sportif ve saldırgan hatlara sahip. Yeni model Corsa, çok tutulan Opel Astra HB’e biraz daha fazla benziyor artık. Daha önceki model Opel Corsa duyurularına bakarsanız markanın bu aracı gittikçe Astra’nın ikizi yapma gayretini hemen farke dersiniz. Zira 36 senedir üretilen Corsa Astra’ya doğru evrilmiş resmen.

Yeni çıkan Corsa’da başka bir deyişle 2019 seneninde alabileceğimiz Corsa’larda ilk dikkati çeken ayrıntılardan biri de iç mekanda asimetrik hatlar oluyor. Bilhassa kokpitte böyle yatay kullanımlar ve biraz asimetri sportif, dinamik bir tesir yaratmış gibi görünüyor.

Opel Corsa’nın Eğlenceli Hikayesi Nerede Başladı?

Alman otomotiv devi Opel, 1980’ların başlarında küçük sınıfta kendisini temsil edecek bir otomobil tasarımı üzerinde çalıştı.ilk kez 1983 seneninde Corsa piyasaya sürüldü. Takriben on sene süresince Opel Corsa ilk jenerasyonu kullanıldı. Hemen peşinden 2000 seneninde yep yeni Corsalar kullanıcıya sunuldu. 2006 ve 2014 seneleri da Corsa modelinin makyajlandığı diğer yıllar oldu. Yakıt tüketimi optimizasyonu konusundaki başarısı bu aracı bilhassa Türkiye gibi ülkelerde çok popüler kıldı.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.