Jump to content

MP3 çalabilen araç radyosu: Blaupunkt Brisbane SD48


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Ses sistemleri üreticisi Blaupunkt'un gelişmiş teknolojiye sahip, siyah ve şık tasarımlı yeni araç radyosu Brisbane SD48 USB ve SD kart üzerinden MP3 çalma özelliğine sahip...

Blaupunkt’un yeni araç radyosu Brisbane SD48, tasarım özelliklerinin yanı sıra farklı medya seçenekleri üzerinden müzik çalabilme özelliği ile diğer araç radyolarından farklı bir çizgiye sahip.

Eskiden araçlarında üzün süre vakit geçiren, müziğe düşkün sürücüler araçlarında istedikleri parçaları dinlemek için müzik CD’leri satınalarak kendilerine bir müzik arşivi oluşturmak ve CD’lerinin bulunduğu ağır CD çantasını her seyahatlerinde yanlarında bulundurmak zorundadaydı. Ancak günümüzde, beğenilen parçalar internetten bilgisayara indirilerek, bir USB belleğe, SD karta veya taşınabilir bir hafıza birimine yüklenebiliyor.

Blaupunkt’un Brisbane SD48 araç radyosunun ön panelinde bulunan kart yuvası üzerinden favori şarkıların bulunduğu SD kartlar ya da MMC multimedya kartları kolaylıkla cihaza bağlanabiliyor. Ayrıca radyo ile birlikte gelen USB kablosu kullanılarak USB bellekler de Brisbane SD48’e kolaylıkla takılabiliyor.

Kişiselleştirilmiş parça başlıkları istendiği zaman değiştirilebiliyor ve çalma listeleri oluşturulabiliyor. Kolay anlaşılır, geliştirilmiş ekranı ve rahat kullanım konsepti ile Brisbane SD48’de listeden aranan parçayı bulmak çok kolay. Bu özellik sayesinde, müziksever araç  kullanıcıları CD yazmak yerine bilgisayarlarına indirdiği şarkıları güncel olarak tek bir hafıza kartında veya taşınabilir belleklerde toplayarak sürekli yanlarında taşıyabilecekler.
 
Yüksek ses performansı
Brisbane SD48, entegre amfi ile 4x50 watt güç sağlıyor. 4 kanallı ön amfi istenildiği zaman aktive edilebiliyor ve 3 bant ekolayzır ile müzik keyfi kişiselleştirilebiliyor. Cihaz, 4096 ekran rengi seçeneği ile, kolayca araçların ön panel renkleri ile uyumlu hale getirilebiliyor.
 
Yeni arayüz: “Yönet ve Kontrol Et” (Command and Control)
Blaupunkt araç radyosunu diğer cihazlarla uyumlu hale getiren yepyeni bir teknoloji de Brisbane SD48 ile kullanıcılarının beğenisine sunuluyor: “Yönet ve Kontrol et” (C’n’C) arayüzü. Bu özellik ile ekran üzerinde parça başlıkları veya sanatçı isimleri üzerinde dilediğiniz gibi gezebiliyor ve seçiminizi yapabiliyorsunuz. Ayrıca bu teknoloji kullanıcılara, iPod ve Bluetooth cihazlarını da kontrol edebilme imkanı sağlıyor.
 
Müzik tutkunları Brisbane SD48 ile kişisel tercihlerini yapabilecek, kolay bağlantı seçenekleri ve müzik kalitesini yaşarken, istedikleri zaman araçlarındaki sistemi kolaylıkla geliştirebilme şansına da sahip olacak.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.