Jump to content

Mio'dan C520 navigasyon cihazı


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Son teknoloji olan SiRF starIII 20 kanallı GPS Uydu Alıcısıyla size yol boyu sesli ve görüntülü yönlendirme yapabilmesinin yanı sıra Bluetooth özelliği sayesinde de cep telefonunuzla handsfree görüşme yapabilme imkânı sağlıyor.

Mio Kişisel Navigasyon Cihazları ile Yaşam Daha da Keyifli

Mio’nun en yeni modellerinden C520 Navigasyon Cihazı, son teknoloji olan SiRF starIII 20 kanallı GPS Uydu Alıcısıyla size yol boyu sesli ve görüntülü yönlendirme yapabilmesinin yanı sıra Bluetooth özelliği sayesinde de cep telefonunuzla handsfree görüşme yapabilme imkânı sağlıyor. Geniş, dokunmatik, renkli 4,3” ekranı ve hızlı, kısa, ekonomik gibi farklı rota seçenekleri sayesinde sürüş keyfinizi daha da arttırıyor. MP3’lerinizi çalabilme ve SD karttaki resimlerinizi görüntüleyebilme özellikleriyle Mio C520’den çok memnun kalacaksınız.

“Eşler ilk tartışmalarının yüzde 40’ını yanlış adres yüzünden yapıyor”
 
Uydu üzerinden nokta atışıyla dünyanın neresinde olduğunuzu saptayabilen navigasyon cihazlarının kullanıcı sayısı 50 binli rakamlardan milyon adetlere doğru ilerliyor. Navigasyon cihazlarını GSM’in 10 yıl önceki haline benzeten Mio’nun Türkiye temsilcisi   Albim Bilgisayar’ın Genel Müdürü Mürşit Arpalıgil, “GSM 10 yıl önce ne ise navigasyon bugün o. Pazara girmeden önce 2 yıl farklı araştırmalar yaptık. Gördük ki eşler ilk tartışmalarının yüzde 40’ını yanlış adres yüzünden yapıyor. Bir ay önce piyasaya sunduğumuz Mio ürünü sayesinde çiftlerin ilk tartışmalarının önüne geçebileceğiz”...
 
Mio’nun üretici firması olan Mitac ile Türkiye’de ilk kez notebook satan firmalar arasında yer aldıklarını belirten Arpalıgil, Ayrıca “Mio markası dünya çağında navigasyon işinde üçüncü sırada. Biz de büyük bir heyecanla bu işe başlıyoruz. Navigasyon Türkiye’de diğer ülkelerde olduğu gibi patlama potansiyeli çok büyük bir pazar. Google’ın Türkiye haritalarını sağlayan iş ortağımız Başarsoft’un yazılımlarına güveniyor.
 
Mio 520 Navigasyon Cihazı Geniş ve rahat görüntü için parlak 4,3” dokunmatik LCD renkli ekranında MP3 oynatma, resim görüntüleyebilme, 65,000 renk ve 480 x 272 piksel görüntü kalitesi sayesinde gündüz ve gece net görüntü ,gibi gelişmiş özelliklere sahiptir.

Aynı zamanda Bluetooth özelliği sayesinde de rahatça dosya aktarabilir, aracınızda telefonunuzu senkronize ettikten sonra handsfree görüşme yapabilirsiniz.
 
Mio 520 Navigasyon cihazında rota belirlerken en hızlı, en kısa veya en ekonomik rota seçeneklerinden birisini seçebilirsiniz.Araba kullanırken belli bir hız limiti belirleyip o hız limitini aştığında sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Sürüş esnasında size gerekli olan tüm bilgileri tahmini varış süresi, gidilecek yere olan uzaklık, batarya durumu ve sinyal göstergesi gibi ekranda görebilirsiniz. 
 
POI Hafızası: C520’yi Point of Interest yani ihtiyaç duyabileceğiniz yerlerin programlanmış hali ile satın alırsınız. Örneğin restoranlar, oteller, benzin istasyonları, ATM makineleri, park yerleri, alışveriş merkezleri gibi birçok yeri görebilir rahatça ulaşabilirsiniz. Ayrıca kendinize özel POI kaydedebilirsiniz: Sevdiğiniz veya daha önce gittiğiniz mekân/yerleri de haritaya tıklayıp isim eklemek gibi kolay bir işlemle C520’ye kaydedebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.