Jump to content

2016 Volvo S60 Cross Country


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Volvo'nun efsane modeli S60 tüm yenilikleri ile yeniden karşımızda. Araçta bazı radikal değişimlere gidilmiş. Çizgileri bize daha çok S90 andıran S60 için kullanılan donanım da üst segmentteki S90 ve XC90'ı aratmayacak. Yeni S60'ın bir diğer büyük değişikliği ise iki farklı seçeneğe sahip olması; kısa ve uzun dingil mesafesi. Firmanın Kuzey Amerika CEO'su uzun dingil mesafeli seçeneğin daha popüler olacağını öngörüyor.

Yeni Volvo S60 2.0 litre V4 turbo motor ile yaklaşık 240 beygir üretecek. Bunun yanında performans düşkünü sürücüler için 302 beygir üretecek güçlü bir motor da bulunacak. Firma ayrıca gelişen doğa bilinci doğrultusunda hibrit bir motorunda opsiyonlar arasında bulunabileceğini söyledi.

Biraz da aracın iç tasarımından bahsedecek olursak; öncelikle Volvo'nun klasik ruhunu sadık kalındığını belirtmemiz gerekiyor. Şu ana kadar her modelde olmasa da ahşap kalıp bizce Volvo'ya çok yakışıyor. Araçta 9.3 inçlik bir dokunmatik ekran bulunuyor. Orta konsolun konumu çok iyi belirlenmiş. Her fonksiyonuna kolayca erişebiliyorsunuz. Gösterge panelleri klasizmin biraz dışında olarak daha spor tutulmuş. Biz başarılı bulduk. Opsiyon olarak sunulan bir takım güvenlik paketleri de satın alabilirsiniz.

Aracın yurtdışı satış fiyatı 35.000 $ ile 60.000 $ arasında değişiyor. Türkiye pazarı için düşünecek olursak hemen hemen ikişer katlarını düşünürsek hata yapmamış oluruz.

Motor Hacmi
2000 cc
Motor Gücü - Maksimum Tork
240 beygir – 258 Nm
Silindir Adeti - Yakıt Tipi
V4 – Benzin
Max hız - 0-100 km Hızlanma
220 km/s – 7.3 saniye
Vites Tipi
8 ileri otomatik
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.