Jump to content

2016 Ford Kuga Özelliklerİ


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Orta SUV sınıfına artan talep neticesinde araç yelpazelerini yenileyen otomobil üreticileri arasında, bu sınıfın satış başarısında adeta bir yarış var. Daha verimli, daha konforlu araçları en uygun fiyatta sunmaya çalışan firmalardan biride Ford. Avrupa pazarındaki durumuna göre Ford, Kuga modelini, müşterisini tamamen tatmin edecek şekilde yeniden dizayna soktu. Orta SUV kategorisine ait Ford Kuga 2016'da üç yeni rengiyle satışa sunulacak. Ayrıca aracın iç tasarımı içinde fazladan bir renk seçeneği daha düşünülmüş. Yeni nesille sürüş dinamiği ve stil konusunda yeniliklerle gelecek Kuga ayrıca yeni bir kontrol sistemine de kavuşacak.

Dış Tasarım

Bir sonraki yıl piyasada görülecek olan Ford Kuga'lar, yeni tasarım LED aydınlatma sistemini modifiye edilmiş bir ön yüzde taşıyacak. Ayrıca yeni krom ızgaralar araca farklı bir hava katacak. Radyatör havalandırma sisteminde bir yenilikle karşımıza çıkacak Kuga'nın ön hava menfezleri soğutmayı daha verimli hale getirmek için daha aşağı bir seviyeye yerleştirilecek.

İç Tasarım

Güncel modelleri gibi 2016 Kuga'da geniş ve ferah bir iç mekana sahip olacak. Öyle ki Ford tasarımcıları yeniliklerinde rahattan ödün vermemiş gibiler. Geniş aileler için uygun ve ferah bir araç olan Kuga bu konudaki özelliğini korumaya devam edecek. Kolayca ayarlanabilir koltuklardaki bel destek ve yan destek sistemleriyle sürücü ve yolcular için konforu garanti edebilen aracın döşemelerinde kullandığı malzemede kalite bakımından özenle seçilmiş. Ayrıca baş ve diz mesafelerinde de Kuga'da cömertçe davranılmış. iPhone ve diğer akıllı telefonlarınızı, araç ses siteminizi, müzik tercihlerinizi ve navigasyonu kontrol etmenize olanak veren geniş dokunmatik ekranlı interaktif konsol sistemi ayrıca tüm araç sistemlerini de takip etmenizi sağlayacak.

Motor

2016 Ford Kuga yeni bir 2.0 Lt'lik, 4 silindirli, 16 subaplı DOHC motor seçeneği de sunacak. Ayrıca yeni aktarım sistemi de kullanılacak olan Kuga'nın daha çevreci ve ekonomik motora kavuşacak. Bu yılın sonunda satışa çıkması düşünülen 2016 model Ford Kuga'nın Türkiye satış fiyatı 80.000 TL civarı alt sınırından başlayıp, eklenen opsiyonel özelliklere göre artacak.

Motor Hacmi
1997 cc
Motor Gücü - Maksimum Tork
180 beygir – 400 Nm
 Silindir Adeti - Yakıt Tipi
V4 – Dizel
Max hız - 0-100 km Hızlanma
200 km/s – 10.0 saniye
Yakıt Tüketimi - Depo Hacmi
5.4 litre/100 km – 60 litre
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.