Jump to content

2016 Hyundai ix35 - Tuscon Özellikleri


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Hyundai, Mart ayında gerçekleşen Cenevere Otomobil fuarında yeni nesil Hyundai ix35 modelini ortaya çıkardı. Güney Kore'li otomobil üreticisi Hyundai, ilk olarak sadece, 2015 ortasından sonra Avrupa pazarına girecek ix35 modeli için bilgileri paylaştı. Uygun fiyatlı SUV sınıfında yer alan model tamamen yeni dizaynıyla Hyundai'nin 2016'daki başarı kazanacak modellerinden biri olarak görülüyor. Yeni ix35 ilk bakışta Hyundai'nin bir başka modeli olan Santa Fe serisini çokça andırıyor. Özellikle ön kaput ve ön ızgaralar Santa Fe'den yadigar gibi. Aracın dışında ve iç tasarımındaki değişikler yinede göz dolduruyor ve Hyundai mühendislerinin yeni bir dizayn yaklaşımı sundukları kesin.

Dış Tasarım: İlk olarak dış tasarımdan başlayalım. Yukarıda da değimiz gibi araçta hafif bir Santa Fe kokusu var. Aracın önündeki 3'lü, kalın krom barlar güncel ix35 modelinden daha güçlü bir hava oluşturuyor. Krom bar kısmı ile bütünleşen büyük ön farlarda tamamlayıcı bir unsur olmuş. Ayrıca şimdiki ix35'lerde, ön dizaynda kullanılan yuvarlak sis farları yeni modelde biçim değiştirmiş ve daha köşeli geometriye sahip olmuş. Yeni ix35'in çevresindeki belirgin hatlar araca daha kaslı bir görünüm kazandırmış. Önceki modelde çamurluklarda devam etmeyen siyah plastik aksam, yeni ix35'de çamurluklarıda örtmüş. Biraz daha aşağı seviyede bulunan plaka yeri da farklı bir dokunuş olmuş.

İç Tasarım ve Güvenlik: 2016 Hyundai ix35 deki yumuşak yüzeyli, iyi kalite malzeme tüm iç kabin boyunca kullanılmış ve bu sayede araç içinde bulunan sürücü ve yolcu deneyimini başka bir seviyeye taşımış. Ayrıca yeni ix35 konsolunda yeni kullanılan ve önceki Hyundai modellerinde olan navigasyon sistemlerinden 3 kattan daha hızlı olan yeni sistemle geliyor. Yeni ix35 akıllı park sistemi ve akıllı bagaj kapı sistemine de sahip olacak. Güvenlik konusunda ise ix35'in kullandığı yeni güvenlik teknolojisi, onu sınıfındaki en iyilerden biri yapacak. Bağımsız otomatik fren sistemi, şerit takip sistemi ve arkada bulunan araç trafiğini kontrol eden radar sistemi ix35'in güvenlik özelliklerinden bazıları. Motor: Benzin ve dizel seçeneklerinde satışa çıkacak olan ix35 değişik motor seçenekleri sunacak. 1.6 Lt iki benzinli model 133 Hp ve 174 Hp gücünde, 1.7 Lt dizel 113 Hp gücünde ve iki 2.0 Lt'lik motor 134 Hp ve 182 Hp gücünde olacak.

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.