Jump to content
  • 0

2015 İ30 vs 2013 GOLF


misafir
 Share

Soru

Bu soruya 2 cevap geldi

Önerilen İletiler

  • 0

Ben VW'ciyim. VW lisanslıyım. VW derim :) iki aracında artıları fazla. Hyundai parça,servis konusunda daha ekonomik. Tasarımları ilgi çekici. Motor kalitesi, ömrü gayet üst seviyede. 

Golf; VW'nin amirali. VW parça kalitesi yüksek, konforu yüksek, yol tutuş, performans yüksek. biraz reklam olacak ama markanın sloganının hakkı bir araç; ''Das Auto''.. yani 'araba'. Slogan sadece ''araba''.

Kıyaslayacak olursak ilk başta merak edilecek soru DSG şanzıman alınır mı?

Alınır. Ama nazlıdır. Ama dikkatli olmak gerekir. Ama üzmemek gerekir. Türkiye şartlarında DSG arıza verebilir. Çünkü kalkışlarda arabanın tüm gücünü kullanmayı seven bir milletiz. Bu da aracı zorlayan en büyük sebep.

DSG sorunlu olabilir ama Hyundai şanzumanları da volan arızasını sıkça verir. Sebep yine aynı. Araçları tabiri caiz ise hunharca kullanıyoruz. 

Ben nacizane kendi fikrimi söyledim. Siz ikisinede binin, tadına bakın, hangisini severseniz onu alın. Şimdiden hayırlı olsun. Kazasız,belasız sürüşler.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 0
  • Ev Sahibi

Tercih sürücünün araç koltuğuna oturduğu hissiyatla ölçülmelidir ancak dışarı bir göz ile yorumlarsak uzun vadeli bir konfor ve sürüş keyfi için Volkswagen tercihi daha sağlıklı görünüyor. Hyundai i30 segment olarak seri, keyifli ve yumuşak bir kullanıma sahipken dayanıklılık açısından biraz daha düşünmek gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.