Jump to content

Modifiyeli Araç Muayeneden Geçer mi?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Günümüzde araç sürücüleri kullanmış olduğu aracın daha şık ve gösterişli görünmesini istediğinde bunu modifiye hizmeti alarak başarmaktadır. Ancak yapılacak olan modifiye ile aracınızın garantisi varsa garantiden çıkabileceğini bilmelisiniz. Özellikle araç sürücülerinin en büyük korkularından biri modifiye araçlar araç muayene zamanı geldiğinde muayeneden geçip, geçemeyeceğidir. Bu nedenle araç sürücüleri için sunulan modifiye hizmetini almak istediğinizde bu konuda uzman kişilerden ve yerlerden destek alabilirsiniz.

Modifiye Hizmeti Sonrasında Araç Muayeden Geçmez

Eğer modifiye hizmeti çok kapsamlı şekilde alırsanız aracınız olduğu gibi muayeneden kesinlikle geçmez. Günümüzde modifiye yapılan araçların belirli standartların dışına yasal çerçevelerde yasaklanmıştır. Bu nedenle son dönemlerde birçok araç modifiye nedeni ile muayeneden geçemediği için ikinci kez düzeltmeler yapılarak tekrar muayeneye girmektedir.

Siz de kullanmış olduğunuz aracın görünümünü değiştirerek farklı bir hava elde etmek isterseniz, aracınızın iç ve dış aksamlarında farklı birçok değişim gerçekleştirebilirsiniz.

Modifiye yaptırmak istediğinizde koltuk kılıflarından tutunda, ses sistemine ve hatta sürücü paneline kadar birçok iç aksamında değişiklik yapabilirsiniz. Ülkemizde pek tercih edilmese de araç performansını artıracak modifiye hizmeti birçok firma tarafından başarılı şekilde yapılmaktadır. Günümüz şartları göz önüne getirildiğinde siz de modifiye hizmeti alarak aracınızın tüm görünümünü baştan aşağı değiştirerek özel tasarımlar elde edebilirsiniz. Son dönemlerde birçok araç sürücüsü modifiye hizmeti almakta ve muayene zamanı geldiğinde aracı eski haline getirerek muayeneden geçmektedir. Siz de bu konuda uzman desteği alarak aracınızın muayeneden geçmesini sağlayarak aracı istediğiniz gibi güvenle modifiye edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.