Jump to content

Araç içi modifiye uygulamasında neler değişir?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Aracınızın için modifiye yapmak istediğinizde iç tasarımdan başlayabilirsiniz. Modifiye motor gücünü arttırmak gibi bilinse de aracın iç tasarımında yapılan değişiklikler de modifiyenin örnekleri arasında yer alıyor. Özellikle koltukların değiştirilmesi aşamasından direksiyona kadar tüm alan değiştirilebiliyor. Bunun için sizde modifiyenin yeniliklerinden yararlanarak aracınızın iç kısımlarını değiştirebilirsiniz.

Güneşlik Set

Aracınızın camlarını güneşten korumak ve seyir halinde iken arka koltuklara güneşin gelmesini engellemek adına güneşlik alabilirsiniz. Özel bir şekilde cama montajı yapılır ve güneşin içerisi girmesini önler. Bu sayede keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

Ceket Askılığı

Koltuğun arka kısmına montaj edilen bir aparat yardımı sayesinde ceketinizi buraya kolayca asabilirsiniz. Çok şık olan bu ürün sayesinde estetik bir görselde kazanmış olursunuz.

Vites Topuzu

Aracınızın vites topunuzu da araç modeline göre değiştirebilirsiniz. Özel tasarımlar tercih ederek aracınızı daha şık bir hale getirebilirsiniz.

Multimedya Ekran

Aracınızda normal bir teyip var ise bunu multimedya ekranlı hale getirebilirsiniz. Dokunmatik olan bu ekran sayesinde daha rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Film veya televizyon izleme imkanınız da bulunur.

Modifiye Yapmak Yasal Mı?

Modifiye yaptıracağınız zaman bazı ayrıntıları da bilmeniz gerekiyor. Öncelikle aracın dış tasarımında değişiklik yapılacak ise bu değişikliğin yasal olarak bildirilmesi gerekiyor. Bu sayede istenen sonucu alabilirsiniz. Ayrıca araç içerisinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Bunda herhangi bir sakınca yoktur. Aracın rengi ve benzeri görsel etkenliği değişir ise bunu bildirmek yasal kapsam içerisinde yer alır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.