Jump to content

Modifiye aracı garanti kapsamından çıkartır mı?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Sürücüler için aracın zevke hitap etmesi çok önemlidir. Bu nedenle aracın iç ve dış görünümünde küçük ya da büyük çapta değişimler yapılıyor. Günümüzde modifiye yaptırmak isteyen sürücülerin sayısı giderek artıyor. Üstelik bu konuda profesyonel modifiye yapan yerlerinde giderek sayısı artmaktadır. Eğer siz de aracınızın görünümünü zevkinize göre dizayn etmek isterseniz bu yerlerden destek alarak aracınıza modifiye yaptırabilirsiniz. Modifiye yaptırırken aracınızın modifiye sonrası garantisi varsa garanti kapsamından çıkmamasını sağlayacak şekilde değişim yapabilirsiniz.

Modifiye Garantiden Aracınızı Çıkarabilir

Eğer aracınızın garantisi varsa ve modifiye yapmak istiyorsanız aracınızın modifiye sonrasında garantiden çıkarmamak için dikkatli olmanızda fayda var. Nelerin garantiden aracınızı çıkaracağını ya da çıkarmayacağını iyi bilerek modifiye hizmeti alabilirsiniz.

Modifiye hizmetini alırken birçok bölgede bu hizmeti sunan profesyonellerden destek alarak sizde hayalinizde ki araca sahip olabilirsiniz. Modifiye eğer belirli bir çizgiden çıkılmadan yapılırsa garantiden çıkarmaz. Ancak aracın parçalarını çıkararak yeni parçalar monte etmek ya da aracın performansını etkileyecek değişimlerle modifiye yapmak garanti kapsamından aracınızı çıkarabilir. Günümüzde birçok kişi aracınızı modifiye yaptırmaktadır.

Hangi Araçlar Modifiye Yaptırılır

Günümüzde araçların garantiden çıkmasını istemeyenler modifiye yapmak için garantiden çıkmış ikinci el araçları modifiye yapıyor. Sizde eğer modifiye yapmak isterseniz garanti dışında olan tüm araçlara modifiye yapabilirsiniz. Üstelik hayalinizde ki aracı farklı ve özel değişimlerle kolayca elde edebilirsiniz. Spor model ya da klasik görünümlerden tutunda dilediğiniz değişimi modifiye ile yapmak çok kolay. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.