Jump to content

Kendi imkanlarınız ile modifiye yapabilir misiniz?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Günümüzde birçok sürücü kullandığı aracın fabrika çıkışlı görünümünü değiştirebilmek için amatörce ya da profesyonel şekilde modifiye yapmaktadır. Peki, modifiye yapmak isteyen sürücüler bunu yaparken nelere dikkat etmelidir. Öncelikle modifiye yaparken aracın garanti kapsamı dışından çıkmasının sizin için önemli olup olmadığına karar vermelisiniz. Daha sonra ise eğer garanti geçmiş ya da sizin için önemli değilse aracınızda nasıl bir değişim yapmak istiyorsunuz, buna karar vermelisiniz.

Modifiye Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Öncelikle aracınızın değişmesini istediğiniz parçalarını mutlaka saklamalısınız. Orijinal parçaları istediğiniz zaman modifiyeyi iptal ederek tekrar takabilmeniz modifiyede en önemli ayrıntıdır. Ülkemizde belli standartlarda modifiye yapımına izin verilmektedir. Bu nedenle modifiye yaparken dönüşümün kolay olmasını sağlayacak değişimler tercih etmelisiniz. Özellikle kullanılacak tüm parçaların aracın fabrika çıkış haline zarar vermeden monte edilmesi son derece önemlidir. Siz de aracınızı kendi imkanlarınız ile modifiye yapmak isterseniz, bunlara dikkat ederek başarılı bir şekilde kendi zevkinize göre aracınızı değiştirebilirsiniz.

Profesyonel Modifiye Hizmeti İle Daha Başarılı Değişimler Elde Edebilirsiniz

Araç kullanmak özellikle erkekler için büyük bir keyiftir ve kimi sürücüler araçlarına aşık olma derecesinde düşkündür. Bu durumda aracın tüm özelliklerinin sürücünün zevkine ve beklentisine uygun şekilde olmasını sağlamalısınız. Günümüzde bu hizmeti veren profesyonel yerler mevcut ve bu yerlerle iletişime geçerek modifiye yaparak aracınızı başarılı şekilde görünümünü değiştirebilirsiniz. Kendi imkanlarınız ile modifiye yapabilirsiniz elbet, fakat profesyonel modifiye hizmeti ile değişimi en iyi şekilde gerçekleştirmek isterseniz bu konuda hizmet veren yerlere giderek hayallerinizde ki aracı tarif edebilir ve istediğiniz görünüme sahip araca kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.