Jump to content

Katkı malzemelerinin motor performansına etkisi nedir?


CenGo
 Share

Önerilen İletiler

  • Üye

Motor performansını arttırmak istediğinizde bazı uygulamaları yapabilirsiniz. Motor performansının artması için özel yazılımlar kullanabilirsiniz. Ayrıca katkı maddelerini de kullanarak motor gücünün artmasını sağlayabilirsiniz. Sektör içerisinde aracınıza uygun olan katkı modellerini tercih ederek kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Radyatör Katkı

Çapraz akışlı soğutma sistemleri için uygun olan bu ürünü kullanarak istenen verimi elde edebilirsiniz. Soğutma sisteminde oldukça başarılı olan bu ürünü uzun süreli de kullanım sağlayabilirsiniz. Motor sıcak iken direk soğutma sistemine ekleyebilirsiniz. Ürünü ekledikten sonra motoru 10 dakika boyunca çalışır bir halde bırakmanız gerekiyor.

Mazot Katkısı

Dizel araçlar için geçerli olan bu ürün yanıcılık özelliğini arttırması ile biliniyor. İlk çalışmayı kolaylaştırıcı yapısı bulunuyor. Yakıt kanallarının tıkanmasını da engeller.

Enjektörlü Sistem Katkısı

Benzinli araçlar için kullanılmaktadır. Yakıt deposundan yanma sistemine kadar temizleyici özelliği bulunur. Ürünü benzin deposuna dökmeniz yeterli olacaktır. Koruyu önlemi bulunarak motorun daha kaliteli çalışmasına yardımcı olur. Yakıt tasarrufu sağlaması ile de ön planda yer alıyor.

Sizde aracınıza uygun olan ürünleri tercih ederek kullanım sağlayabilirsiniz. Bu ürünler sektör içerisinde performans ürünleri olarak adlandırılmakta ve modellere göre değişkenlik göstermektedir. Modifiye bir araç tasarlamak istiyorsanız motor gücünden tüm özelliklere kadar geliştirmeniz sağlıklı bir kullanım yapmanıza imkan tanır. Motor modifiyesi aracın daha fazla yakıt harcamasına neden olacaktır. %15 ile %20 oranında harcama dahada artış gösterir. Buna da dikkat ederek işlemleriniz yapmanız yararınıza olacaktır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.