Jump to content

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Mercedes A45 AMG, pratikliği, stili ve keskinliği birleştiriyor.

2.0 litre turbo şarjlı dört silindirli cihaz 360hp ve 332lb ft tork üretiyor. Yedi kademeli çift kavramalı dişli kutusu ve dört tekerlekten çekiş yardımıyla 0'dan 100 e  yalnızca 4.3 saniyede çıkıyor. (örneğin bir Porsche 911’den daha hızlıdır.

Mercedes A45 AMG.jpg

Tekerlek çekiş sistemi tarafından sağlanan ekstra kavrama ıslak yollarda bir numaralı yardımcınız olacaktır.

Herhangi bir yolda, A45’e yetişebilecek çok az şey var. Tekerlek çekiş sistemi sayesinde neredeyse tüm hava koşullarında inanılmaz hızlı bir araç. Fakat size söyleyeceğim tüm iyi haberler bununla sınırlı değil.

Mercedes A45 AMG’nin, BMW M135’nden çok daha rahat bir kullanıma ve daha az benzin masrafına sahip olduğunu söyleyen azımsanmayacak kadar uzman bulunuyor.

Ayrıca A45 sürücülerin en büyük şikayetlerinden bir tanesini de telafi etti.

Kemiklerinizi bile titreten sallanma sorunu çözüldü. Aracın konfor ve spor olmak üzere iki modu bulunuyor. Spor moduna geçtiğiniz zaman inanılmaz sürüş özelliklerinden sonuna kadar faydalanabiliyorsunuz. Ki bu size şiddetle tavsiye ettiğimiz bir seçenektir.

Bir veya iki test, kaputun altında oturan 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motorun biraz çok ses çıkardığını öne sürmesine rağmen, hiç kimse sunulan üst düzey performansı tartışamaz. 380 beygir gücü üreten motor, hızlı, yumuşak bir yedi vitesli çift kavramalı (otomatik) şanzıman ile birleştirildi.

Kesinlikle bu araç performans açısından inanılmaz bir araba. Eğer spor arabaları seviyorsanız bu arabayı mutlaka almalısınız.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

  • Bize katılmak ister misin?

    Seni de aramızda görmek isteriz!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.