Jump to content

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Renault her zaman ki gibi 2016 yılında da ürettiği arabalarla birlikte ilgi odağı olmaya devam ediyor.  2016 yılında Renault’un çıkardığı ve ilgi odağı olduğu arabalardan bir tanesi ise 2016 Renault Talisman olacaktır.  2016 Renault Talisman arabası Renault severlerin beklediği arabalardan bir tanesidir.

Renault Talisman.jpg

2016 Renault Talisman diğer Renault arabalarına baktığımız zaman daha uzun ve daha geniş bir araba olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu özelliğiyle birlikte 2016 Renault Talisman arabasının iç hacminin de çok geniş olduğu anlaşılmaktadır. 2016 Renault Talisman’ı aile arabası olarak da kullanabilirsiniz. Bu iç hacminin büyüklüğü sayesinde 2016 Renault Talisman hem konfor sahibi oluyor hem de bu konforu arabadaki diğer insanlara yansıtmış oluyorsunuz. 2016 kasa Renault Talisman D segmentinde sedan bir aradır. Bu araba dikkat çeken bir çok özelliğe sahiptir.

2016 Renault Talisman’ın ön tarafına baktığımız zaman Led teknolojisine sahip olan büyük ön farları ve farlardan tabana doğru uzanan C şeklindeli Led gündük ışıkları ile dikkat çekmektedir. 2016 Renault Talisman’ın ön taraftaki diğer bir özelliği ise dikkat çekici ızgara ve marka logosudur. Izgara ve logo diğer arabalardan dikkat çekici bir şekilde farklı olduğunu yansıtmaktadır. 2016 kasa Renault Talisman ön bölümde dikkat çektiği gibi yan bölümünde de dikkat çeken bir çok bölümü vardır.

Talisman’ın yan bölümünde bulunan sade çizgiler hakimdir. Bu hakimiyet arabaya şık bir görünüm sağlamaktadır. Yeni 2016 Renault Talisman ‘ın pencere çerçeveleri kromdan yapılmıştır. Bu krom çerçeveler yeni Talisman’a çok şık ve sade bir görünüm katmıştır. Yine şık bir tasarıma sahip 16 ile 19 inç arasında değerlere sahip olan jantlar çok fazla dikkat çekip öne çıkmaktadır. Belirgin bir şekilde uzanan omuz çizgisi ve eğimli duran C sütunu araca Coupe modellere yakın bir görünüm katmaktadır.

Renault Talisman’ın arka bölümünde ise üç boyutlu far tasarımı ile birlikte ortaya doğru tek çizgi halini alması dikkat çekmektedir.  Bu kadar şık bir görünüme sahip olan 2016 Renault Talisman şık olmasının yanında konfor ve sürüş keyfinin diğer araçlara göre daha fazla yükselmesi beklenmektedir. Ayrıca iç hacminin geniş olması ile Talisman tüm artı puanları toplamaktadır.

CMF platformu üzerinden yükselen yeni 2016 Renault Talisman’ın uzunluk birimleri şu şekildedir; 4850 mm uzunluk 1870 mm genişlik ve 1460mm yükseklik Talismanın özelliklerinden biridir. Aks açıklığı ise 2810 mm olan 2016 kasa Talisman 262mm’lik arka koltuklara mesafe sunmaktadır. Bu özelliğiyle birlikte Talisman kendi segmentinde en başarılı olduğunu açıkça belirtmektedir. Ön koltuklarında 902 mm ve arka koltuklarda ise 855 mm baş mesafesi sunmaktadır. 2016 Renault Talisman’da 608 litrelik çok büyük sayılabilecek olan bagaj hacmi bulunmaktadır. Ayrıca yeni Talisman’da iç mekanda sunduğu depolama hacmi ise 25 litreyi aşmaktadır.

Renault Talisman Renkleri

  • Sedef Beyaz
  • Dune Bej
  • Cosmos Mavi
  • Vison Kahverengi
  • Cassiopée Gri
  • Platine Gri
  • Etoilé Siyah
  • Carmin Kırmızı
  • Siyah Améthyste (Initiale Paris versiyonu)olmak üzere dokuz metalik gövde boyası seçeneğine sahip olan Talisman’daki tek metalik olmayan renk alternatifi ise Glacier Beyazı olacaktır.

Renault Talisman Özellikleri

  • Kişiselleştirilebilir dijital gösterge paneli
  • Renkli Head-up display, ses ve ışık ambiyans koordinesi de sunan Multi-Sense sistemi
  • 10-yollu ayarlanabilen havalandırmalı ve masaj fonksiyonlu ön koltuklar
  • 60/40 bölünmüş arka koltuk
  • Uygulamaların R-Link Store üzerinden indirilebildiği büyük kapasitif 7 inç (yatay format) ya da 8.7 inç (portre formatında) ekran ile R-Link 2 dokunmatik tablet
  • 13 hoparlörlü Bose Surround ses sistemi
  • ADAS sürüş yardım sistemi
  • Hands-free park teknolojisiYeni Talisman’ın dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Yeni Talisman’da, Espace ve Clio’da olduğu gibi lüks donanım serisi olan Initiale Paris versiyonu ile de sunulacak.

Renault Talisman Kullanıcı Yorumları

Alıntı

 

Emre A.

Renaultun bu segmentinde bulunan en iyi araba olduğunu düşünüyorum. Aracımın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum

 

Alıntı

 

Doğukan K.

Tam olarak beklediğim araba bu olduğunu düşünüyorum . Geniş hacimli olması beni çok mutlu etti ve arabanın piyasaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

 

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.