Jump to content

Renault Clio (2015) İnceleme


Yönetici
 Share

Önerilen İletiler

  • Ev Sahibi

Ülkemizin en çok tercih edilen araba markalarından olan Renault ve özellikle aileler, şirketler ve gençler arasında bir hayli popüler olan Clio modelleri, 2015 yılında da zirvede ki araçlar arasında olacağını söyleyelim. 2015 Renault Clio araçları şuan için en çok satın alınan arabalardan olması nedeni ile hem teknik özellikleri ve hemde kullanıcıları neden cezbettiğini öğrenmemiz çok önemli olmaktaydı.

Renault Clio (2015).jpg

2015 Renault Clio Kasası

Renault Clio özellikle kasasında ki değişiklik ile birlikte, gençler için çok daha etkileyici bir araç olmuştur. Tabi ki dış kasanın görünümü içinin dar olduğu hissi veriyor olsa da, aksine içerisi eksi kasa Clio’lara göre çok daha geniş. Çünkü aracın enini uzatmaları ve ön koltuk kısımlarında yapmış oldukları derinlikler ile birlikte, araç sürüşünde sizi çok daha kolay bir görüş kazandırdığı gibi, ayrıca rahat bir oturuma sahip olabiliyorsunuz.
 
Renault Clio Yakıt Tüketimi

Özellikle bu araçların yakıt konusunda çok iyi olduğunu biliyoruz. Tabi ki burada kullanıma göre araç seçmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olacaktır. Çünkü şehir içi kullanımlar da daha küçük motorlu araçların sizlere avantajlarının daha çok olması nedeni ile bu araçları şehirler arası kullanmanız çok fazla yakıt tüketmenize neden olacaktır.

Renault Clio Kullanıcı Yorumları

Alıntı

Atakan B.
Okulu bitirip işe başlamam ile birlikte, ailem bana 2015 Renault Clio 1.2 Joy aldı. Aslında ilk başta çok memnun olmadım yani en azından daha farklı bir model istiyordum. Ama arabayı ilk sürmem’de, yüzümde ki o mutsuzluk yerini tarif edilmez bir duyguya bırakmıştı. Çünkü arabayı benim için yaptıklarını anlamıştım.

Alıntı

Sevgi S.
Bana bir arabanın lazım olduğuna karar vermemiz ile birlikte eşim hem kullanımı kolay olsun, hem yedek parça sorunumuz olmasın ve hemde çok büyük bir araç olmasını istemediği için, tercihimizi Clio Icon 1.2 Turbo modelinden yana kullandık. Özellikle arabanın dönüş ivmesinin çok iyi olmasından dolayı, bir bayan için en ideal araçlardan olduğunu söyleyebilirim.

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yorum yazmak için hesap oluşturmalı veya giriş yapmalısın.

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını kabul edersiniz.